معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 766915
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

چند آیه زیبا : 


گفتم: خدا آخه این همه سختی؟ چرا؟

گفت: «انَّ مع العسر یسرا»

"قطعا به دنبال هر سختی، آسانی است.(انشراح/6)

*

گفتم: واقعا؟!

گفت: «فإنَّ مع العسر یسرا»

حتما به دنبال هر سختی، آسانی است.(انشراح/7)

*

گفتم: خب خسته شدم دیگه...

گفت: «لاتـقـنطوا من رحمة الله»

از رحمت من ناامید نشو.(زمر/53)

*

گفتم: انگار منو فراموش کردی!

گفت:«اذکرونی اذکرکم»

منو یاد کن تا یادت باشم.

*

گفتم: تا کی باید صبر کرد؟!

گفت: « وَ ما یدریک لَعلَّ السّاعة تکون قریبا»

تو چه می دانی، شاید موعدش نزدیک باشد.(احزاب/63)

«انّی اعلم ما لاتعلمون»

من چیزایی میدونم که شما نمی دونید.(بقره/ 30)

*

گفتم: تو بزرگی و نزدیکیت برای من کوچک، خیلی دوره! تا اون موقع چی کار کنم؟

گفت: « و اتّبع ما یوحی الیک و اصبر حتی یحکم الله»

حرف هایی که بهت زدمو گوش کن، و صبر کن ببین چی حکم می کنم.

(یونس/ 109)

*

ناخواسته گفتم: الهی و ربّی من لی غیرک (خدایا آخه من غیر تو کیو دارم؟!)

گفت: «الیس الله بکاف عبده»

من هم برای تو کافی ام.(زمر/36)

اضطرابی که از دوران نوجوانی، هر سال یک بار آن را تجربه  کرده ایم لحظه آغاز، آغاز تحولی تازه،آغاز سال نو، حرکتی جدید، و فرصتی مجدد. فرصتی برای محاسبه، فرصتی برای جبران، فرصتی برای برنامه‌ریزی و شروعی دوباره و خلاصه فرصتی امید‌بخش!

و چه اسرار آمیز این سفره هفت سین  تبلور حیات است و منشأ امید ، نورانیت و معنویتش دل ها را می رباید ، ماهی قرمز و  کوچک هم لحظه ای آرامش ندارد ، قرآن به عنوان مهمترین جزء سفره هفت سین ایرانی، در مناسب‌ترین و دسترس‌ترین جای سفره قرار می‌گیرد. قرآن در اینجا است تا همراهی کند، آرامش بخشد و هدایتگر باشد. قرآن، ثقل اعظم و جلوه‌ای از عظمت و حکمت خالق یکتا است و در اینجاست تا به این مراسم و تمام وقایع آن معنا دهد.

وقتی که جسم و جان ها اینگونه آماده است جان می دهد سفره های دلمان را بگشاییم و زمزمه ای آرام با خدای خوبمان آغاز کنیم و دعا کنیم دعاهایی که توشه یک سالمان باشد بهترین دعا را بکنیم دعایی مثل:  

 

1- دعای برای فرج آقا امام زمان (عج)

دعا برای امام عصر ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ یکی از وظایف شیعه در عصر غیبت امام زمان ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ تضرع و زاری و دعا برای تعجیل در فرج آن حضرت است.

در حدیث است که «اکثروا الدعا بتعجیل الفرج فان فی ذلک فرجکم»( بحار، ج53، ص181) یعنی برای تعجیل فرج، بسیار دعا کنید به راستی که فرج شما در آن است.

 

بهترین دعا همین طلب عاقبت به خیری است، اگر ما فقط دنیا را بخواهیم و همیشه هم خوش باشیم و قرار باشد آخرت خوبی نداشته باشیم این خوشی پشیزی نمی ارزد دعا کنیم خداوند یاریمان کند طوری زندگی کنیم که عاقبت به خیری نتیجه اش باشد و بس

2- دعا برای سلامتی  و طول عمر خود و خانواده هایمان

سلامتی نعمتی است که تا از دستش ندهیم قدرش را نمی دانیم، همانطور که قدر والدینمان را هم نمی دانیم،  ما وقتی پای دعا کردن میان می آید شاید کمتر برای این نعمت ها دعا کنیم چون هم اکنون آن ها را داریم، ولی یادمان می رود برای تداومشان دعا کنیم، اگر خدای ناکرده یکی از عزیزانمان را از دست بدهیم به هیچ قیمتی باز نمی گردند .

دعا کنیم که خداوند خانواده و عزیزان و خود ما را در سلامتی و سعادت در کنار هم خوش و خرم نگه دارد ، تا در سایه عنایت خداوند در طلب رضای ربوبیش سال های سال زندگی پر ثمری داشته باشیم.

مرحوم سیّد طاووس از امام صادق علیه السلام نقل می کنند: به مردی که تقاضای طولانی شدن عمر خود و نزدیکانش را کرده بود فرمودند:
این دعا را بعد از هر نماز بخوان.
«اَلْلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اَلْلهُمَّ اِنَّ رَسُولَکَ الصّادِقُ الْمُصَدَّقَ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ الِهِ قالَ اِنَّکَ قُلْتَ ما تَرَدَّدْتُ فی شَیْءٍ اَنَا فاعِلُهُ کَتَرَدُّدی فی قَبْضِ روحٍ عَبْدِیَ الْمُوْمِنِ یَکْرَهُ الْمَوْتَ وَ اَکْرَهُ مَسآئَتَهُ اَلْلهُمَّ فَصَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ لاتَسُوْنی فی نَفْسی وَ لا فی اَحَدٍ مِنْ اَحِبَّتی»  ؛‌

خدایا درود فرست بر محمد و آل محمد خدایا این مطلب را پیامبر راستگوى تصدیق شده که درود تو بر او و آلش باد فرمود که هماناتو فرموده اى من در کارى که مى کنم مردّد نشدم مانند مردّد شدنم در گرفتن روح بنده مو منم او مرگ را خوش ندارد و من هم ناراحتى او را خدایا پس درود فرست بر محمد و آل محمد و شتاب کن در فرج ولىّ خود و عافیت و یاریش و بد حالم مکن درباره خودم و نه درباره یکى از دوستانم و اگر خواهى یک یک از دوستان خود را نام ببر و بگو: «وَ لافى فُلانٍ وَ لا فى فُلانٍ»

راوی می گوید در اثر استمرار این دعا چنان عمر طولانی یافتیم که از زندگانی خسته شدیم . (مفاتیح الجنان ، تعقیبات مشترکه)

3- دعا برای مردممان

این روزها بسیاری از مردم عزیز ما در فشار اقتصادی هستند ،خیلی هایشان بر تخت های بیمارستان خوابیده اند و خیلی هایشان داغدار شده اند برای مردم خوبمان هم سلامتی و ثروت، سعادت و امنیت را بخواهیم ، دعا کنیم خداوند به ما کمک کند همدیگر را دوست بداریم و اختلاف سلیقه در زمینه های مختلف دل های ما را از هم دور نگرداند.

سلامتی نعمتی است که تا از دستش ندهیم قدرش را نمی دانیم، همانطور که قدر والدینمان را هم نمی دانیم، ما وقتی پای دعا کردن میان می آید شاید کمتر برای این نعمت ها دعا کنیم چون هم اکنون آن ها را داریم، ولی یادمان می رود برای تداومشان دعا کنیم، اگر خدای ناکرده یکی از عزیزانمان را از دست بدهیم به هیچ قیمتی باز نمی گردد

دعا کنیم خداوند همه ما مردم ایران را با هم دوست و غمخوار یکدیگر قرار بدهد،

و بگوییم : خدایا مشکلات مالی و اجتماعی ما را خودت برطرف ساز، خدایا دعای همه ما را در حق همکیشانمان همه شیعیان و مسلمانان اجابت کن و همه ما را به عزت و آبرومندی برسان ...الهی آمین 

 

4- دعا برای عاقبت به خیری

بهترین دعا همین طلب عاقبت به خیری است، اگر ما فقط دنیا را بخواهیم و همیشه هم خوش باشیم و قرار باشد آخرت خوبی نداشته باشیم این خوشی پشیزی نمی ارزد دعا کنیم خداوند یاریمان کند طوری زندگی کنیم که عاقبت به خیری نتیجه اش باشد و بس .

و وقتی الماس های اشک از چشم های پاکتان جاری شد  لطفا ما را هم از دعای خیرتان  محروم نفرمایید ، باشد که آمرزیده شویم .

التماس دعا

فاطمه محمدی

کارشناس ارشد علوم قرآن و حدیث 

بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان

فضیلت سر تراشیدن و آداب آن



از امام موسی کاظمعلیه السلام منقول است: سه چیز است هرکه لذتشان را یافت، ترک نمیکند: مو را از بیخ گرفتن، و جامه را

کوتاه کردن، و وطی کنیزان کردن. حضرت صادقعلیه السلام فرمود: موی سر را از بیخ بگیر تا چرک نگیرد، و جانوران در آنجا

منزل نکنند و گردنت گنده شود و دیدهات جلا یابد و بدنت راحت یابد. حضرت صادقعلیه السلام فرمود: من هر جمعه سر

میتراشم. در حدیث دیگر فرمود: موی پشت سر را تراشیدن، غم را زایل میکند. در حدیث صحیح از امام موسی کاظمعلیه السلام

منقول است: چون موی سر بلند شود، چشم را ضعیف میکند و نورش را کم میکند، و مویش را ازاله کردن دیده را جلا میدهد.

در فقه الرضاعلیه السلام مذکور است که چون خواهی که موی سر را بتراشی رو به قبله کن، و ابتدا کن از پیش سر از جانب

بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَعَلی مِلَّۀِ » : پیشانی، و بتراش تا دو استخوان که از پهلوهای گوش بلند شدهاند، و در حین شروع این دعا را بخوان

اَللَّهُمَّ » : پس چون فارغ شوی بگو .« رَسُولِ اللَّهِ سُنَّۀً حَنِیفاً مُسْلِماً وَما اَنَا مِنَ المُشْرِکِینَ، اَللَّهُمَّ اَعْطِنِی بِکُلِّ شَ عْرَةٍ نُوراً ساطِعاً یَوْمَ القِیامَۀِ

در روایت دیگر .« زَیِّنِی بِالتُّقی وَجَنِّبْنِیَ الرَّدی وَجَنِّبْ شَ عْرِی وَبَشَرِی المَعاصِی وَجَمِیعَ ما تَکْرَهُ مِنِّی، فَاِنِّی لا اَمْلِکُ لِنَفْسِی نَفْعاً وَلا ضَرّاً

بِسْمِ اللَّهِ وَبِاللَّهِ وَعَلی مِلَّۀِ رَسُولِ اللَّهِ صَ لَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، اَللَّهُمَّ اَعْطِنِی بِکُلِّ شَ عْرَةٍ نُوراً » : منقول است: در وقت شروع این دعا بخواند

اَللَّهُمَّ زَیِّنِی بِالتَّقْوی وَجَنِّبْنِیَ الرَّدی . » : یَوْمَ القَیامَۀِ، و چون فارغ شود، بگوید

رساله "لُبّ‌اللُباب "

پست [۱۸]

🌳عالم خلوص و اخلاص و اقسام آن


باید دانست که وصول بدان مقامات و درجات بدون اخلاص در راه حقّ صورت نبندد و تا سالک به منزل مخلّصین نرسد کشف حقیقت چنانکه باید براى او نخواهد شد.


بدانکه اخلاص و خلوص بر دو قسم است: اول: خلوص دین و طاعت از براى خداى تعالى. دوم: خلوص خود را از براى او. و دلالت بر اوّل دارد کریمه شریفه: وَ مَا امِرُوا الا لِیَعْبُدُوا اللهَ مُخْلِصینَ لَهُ الدِّینَ و بر دوم دلالت دارد کریمه شریفه: إلَّا عِبادَ اللهِ الْمُخْلَصینَ و حدیث نبوى مشهور: مَن أخلَصَ لِلّهِ أربَعینَ صَباحًا ظَهَرَت یَنابیعُ الحِکمَةِ مِن قَلبه إلى لِسانِه  دلالت بر قسم دوم دارد. یعنى کسى بدین مرحله مى‏رسد که خود را براى خداى تعالى

 خالص کند.


و توضیح این اجمال آنکه: خداوند تعالى همانطور که صلاح را در قرآن کریم در بعضى از مواضع استناد به عمل داده است کقوله تعالى: مَنْ عَمِلَ صالِح  یا: عَمِلَ عَمَلا صالِح یا الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ  و در بعضى از مواضع آن را استناد به ذات انسان داده است کقوله تعالى: إنَّهُ مِنَ الصّالِحینَ  یا: وَ صالِحُ الْمُؤْمِنینَ  همچنین اخلاص و خلوص را گاهى مستند به عمل دانسته و نسبت به آن داده است و گاهى مستند به ذات. بدیهى است که تحقّق اخلاص در مرتبه ذات موقوف است بر اخلاص در مرتبه عمل یعنى تا کسى در یکایک از اعمال و افعال و گفتار و سکون و حرکت خود اخلاص به عمل نیاورد به مرحله اخلاص ذاتى نائل نخواهد شد. قال عزّ من قائل: الَیْهِ یَصْعَدُ الْکَلِمُ الطَّیِّبُ وَ الْعَمَلُ الصّالِحُ یَرْفَعُهُ به ارجاع ضمیر مستتر فاعل «یرفع» به سوى «العمل الصالح» و معنى چنین مى‏شود: «العمل الصّالح یرفع الکلم الطّیّب»


آیه 10، فاطر: کلمه طیّبه به سوى او بالا مى‏رود، و عمل شایسته آن را بالا مى‏برد

چرا هفت حرف در سوره ی حــمــد نیست؟

«ث ، ج ، خ ،ز ، ش ، ظ ،ف»

 

قیصر روم برای یکی از خلفای بنی عباس ، در ضمن نامه ای نوشت :«ما در کتاب انجیل دیده ایم که هرکس از روی حقیقت سوره ای بخواند که خالی از هفت حرف باشد ، خداوند جسدش را بر آتش دوزخ حرام میکند ، و آن هفت حرف عبارتند از :«ث ، ج ، خ ،ز ، ش ، ظ ،ف» ما هر چه بررسی کردیم ، چنین سوره ای را در کتاب های تورات و زبور وانجیل نیافتیم ، آیا شما در کتاب آسمانی خود ، چنین سوره ای را دیده اید؟»


خلیفه عباسی دانشمندان را جمع کرد ، واین مساله را با آنها در میان گذاشت، آنها از جواب آن درماندند، سر انجام این سوال را از امام هادی (علیه السلام) پرسیدند آن حضرت در پاسخ فرمودند: آن سوره ، سوره «حــمد» است ، که این حروف هفتگانه در آن نیست .


پرسیدند : فلسفه ی نبودن این هفت حرف ، در این سوره چیست؟


فرمودند : حرف «ث» اشاره به «ثبور»(هلاکت) و حرف «ج» اشاره به «جحیم» (نام یکی از درکات دوزخ) و حرف «خ» اشاره به «خبیث» (ناپاک) و حرف «ز» اشاره به «زقوم» (غذای بسیار تلخ دوزخ) و حرف «ش» اشاره به «شقاوت»(بدبختی) و حرف «ظ» اشاره به «ظلمت» (تاریکی) و حرف «ف» اشاره به «آفت» است.


خلیفه ، این پاسخ را برای قیصر روم نوشت ، قیصر پس از دریافت نامه ، بسیار خوشحال شد، و به اسلام گروید، و در حالی که مسلمان بود از دنیا رفت.


 

پی نوشت:

1- شرح شافیه ابی فراس ، مطابق نقل منتخب التواریخ ، ص 795

☆اطلاعاتی در مورد پیامبران(ع)☆


● 4 نفر از پیامبرانی که عرب.زبان بودند:

- حضرت هود(ع)

- حضرت صالح(ع)

- حضرت شعیب(ع)

- حضرت محمد(ص)


● پیامبرانی که با هم پسرخاله بودند:

- حضرت عیسی(ع) و حضرت یحیی(ع)


● پیامبرانی که هرگز ازدواج نکردند:

- حضرت عیسی(ع)

- حضرت یحیی(ع)


● پیامبرانی که با هم برادر بودند:

- حضرت موسی(ع) و حضرت هارون(ع)

- حضرت اسمائیل(ع) و حضرت اسحاق(ع)


● پیامبرانی که پدر و پسر بودند:

- حضرت ابراهیم(ع) و حضرت اسماعیل(ع)

- حضرت ابراهیم(ع) و حضرت اسحاق(ع)

- حضرت یعقوب(ع) و حضرت یوسف(ع)


● پیامبرانی که در کنار مزار حضرت علی(ع) مدفون هستند:

- حضرت آدم(ع)

- حضرت نوح(ع)

- حضرت صالح(ع)

- حضرت هود(ع)


● پیامبرانی که دو نام داشتند:

- حضرت محمد(ص)- احمد

- حضرت یونس(ع)- ذوالنون

- حضرت عیسی(ع)- مسیح

- حضرت خضر(ع)- ملیقا

- حضرت یعقوب(ع)- اسرائیل

- حضرت یوشع بن نون(ع)- ذوالکفل


● پیامبر اکرم(ص) چند مرتبه به معراج رفتند؟

- 2 مرتبه


● حضرت یونس(ع) چند شبانه.روز در شکم ماهی بودند؟

- 7 شبانه.روز


● تعداد پیامبرانی که در بنی.اسرائیل مبعوث شدند:

- 600 پیامبر


● پیامبرانی که در زمین کربلا بر مصیبت امام حسین(ع) گریستند:

- حضرت آدم(ع)

- حضرت ابراهیم(ع)

- حضرت موسی(ع)

- حضرت اسماعیل(ع)

- حضرت نوح(ع)

- حضرت عیسی(ع)


● پیامبرانی که پادشاه روی زمین بودند:

- حضرت سلیمان(ع)

- حضرت ذوالقرنین(ع)


● آخرین پیامبری که وارد بهشت می.شود؟

- حضرت سلیمان(ع)


● پیامبرانی که با هم، هم.عصر بودند؟

- حضرت خضر(ع)

حضرت موسی(ع)

- حضرت موسی(ع)

حضرت شعیب(ع)

- حضرت ابراهیم(ع)

‌حضرت لوط(ع)

حضرت یعقوب(ع) 

حضرت یوسف(ع)


● پیامبرانی که مقام امامت هم داشتند؟

- حضرت محمد(ص)

- حضرت ابراهیم(ع)


● کدام پیامبر(ع) در کشور ایران مدفون است؟

- حضرت دانیال نبی(ع) در شهر شوش دانیال


● کدام یک از پیامبران را سر بریدند؟

- حضرت یحیی(ع)


● قبر حضرت موسی(ع) توسط چه کسی کنده شد؟

- حضرت عزرائیل(ع)


● کدام پیامبر(ع) داماد یکی دیگر از پیامبران(ع) بود؟

- حضرت موسی(ع) داماد حضرت شعیب(ع) بود!

󾭶دعا برای یک بار در عمر󾭶


روایت شده از حضرت محمد(ص)

هرکس این دعا را در هر وقت که بخواند گویا:

 360 حج ادا نموده

360 قرآن ختم  کرده

360 غلام آزاد نموده

360 دینار صدقه داده

در همان حال حضرت جبرائیل(ع) نیز خطاب به حضرت محمد(ص) فرمودند:

یارسول الله:

هربنده ای از بندگان خدا این دعارا بخواند

«اگر چه یک بار در عمر»

خداوند به عظمت و حرمت و جلال خود قسم خورده که برای او هفت چیز ضامن میشوم: 


1-از او فقر و تنگ دستی رفع میشود 

2-از سوال منکر و نکیر در امان میماند

3- او را به سهولت از پل صراط عبور میدهم

4-اورا از مرگ ناگهانی محفاظت میکنم 

5- داخل شدن در جهنم را برای او حرام میکنم

6-از تنگی قبر او را حفاظت میکنم 

7-  از خشم وغَضَبْ پادشاه ظالم او را امان میدارم؛


و این است دعا:


󾬌بِسمِ‌اللّٰهِ الْرَّحمٰنِ‌الْرَّحیم󾬌


لا اله إلا اللهُ الجلیلُ الجبّار

لا اله إلا اللهُ الواحدُ القهّار

لا اله إلا اللهُ الکریمُ الستّار

لا اله إلا الله الکبیرُ المُتَعالْ

لا اله إلا الله وَحْدَهُ لا شریکَ لهُ إلَهاً واحداً، ربَّاً و شاهداً، اَحَداً و صمداً و نحنُ لهُ مُسْلِمونْ

لا اله إلا اللهُ وحدهُ لا شریک لهُ إلهاً واحداً ربَّا و شاهداً احداً و صمداً و نحنُ لهُ عابدونْ

لا اله إلا اللهُ وحدهُ لا شریکَ لهُ إلهاً واحداً ربَّاً و شاهداً احداً و صمداً و نحنُ لهُ قانِتونْ

لا اله إلا الله وحدهُ لا شریک لهُ إلهاً واحداً ربَّا و شاهداً احداً و صمداً و نحن له صابرونْ

لا اله إلا اللهُ مُحَّمدٌ رسولُ الله

اللهُمَ إلیکَ فَوَّضْتُ أمریْ و علیکَ تَوَکَلتُ یا أرحمَ الراحمینْ

«صدق الله و صدق رسول الله الکریم»


󾁁لطفا نشر دهید تا دیگران هم بهره مند شوند󾁁

حالا وقت 󾀨ذکر است با من تکرار کنید


󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر󾥾



󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر󾥾



󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر󾥾



󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر󾥾



󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر󾥾


󾇡سبحان الله󾇡

󾥾والحمدلله󾥾

󾇡ولا إله إلا الله󾇡

󾥾والله أکبر

یا اله العاصین ... ای خدای گنهکاران 🍃🍃


حضرت موسی (ع) در مناجات خود با خدا در کوه طــــور فرمود :


یا اله العالمین ( ای معبود جهانیان )


جواب شـــنید: لبیک (یعنی ندای تو را پذیرفتم )


سپـــس فرمود :


یا اله المحســــنین (ای خدای نیکوکاران ) همان جواب را شنید ،


سپس عرض کرد :


یا اله المطیعین (ای خدای اطاعت کنندگان) بازهمان پاســـخ را شنید ،


و در آخر گفت :


یا اله العاصین ( ای خدای گنهکاران )


سه بار در پاسخ شنید : لبیک، لبیک، لبیک


موسی (ع) عرض کرد :خدایا چرا در دفعه چهارم، سه بار پاسخم دادی ؟! 


خداوند به او خطاب کرد :


عـــارفان به معرفــت خود، و نیکوکاران و اطاعت کنندگان به نیکی و اطاعت خود، اعتــماد دارند !


ولی گنهــکاران جز به فضــل من، پناهـــی ندارند ،


اگر از درگاه من ناامـید گردند، به درگاه چه کســی پناهــنده شوند ؟!



سه تاازدره های جهنم،

که باید ازشون برحذرباشیم:

1-دره ألغی

2-دره ویل

3-دره سقر


شرح حال دره ها:


1-دره الغی:وآن برای کسانی آماده شده که نمازهای پنجگانه رادریک نمازجمع می کنند(میذارن قضاء بشه)

قال الله تعالی: یلقون غیا- مریم.59

واین دره ألغی، جاییست که جهنم هرروز ازشدت حرارت سوزانش، ناله میکند. وای به آدمی!


2-دره الویل: این دره برای کسانیست که نمازهایشان رابدون عذربه تأخیر می اندازند، واین دره مملوازعقرب ومارمی باشد.

لقوله تعالی: ویل للمصلین. ماعون.4


3-دره سقر: واین یکی برای ترک کننده نمازمیباشد. آنجایی که در قرآن می فرماید: ماسلککم فی سقر...وقال:ماادراک ماسقر...مدثر27و42

واین دره به مجرد ورود تارک نماز، استخوان ها رابه سبب شدت حرارت، ذوب می کند و تارک نمازبه دنبال فرعون وظالمان محشورخواهدشد و ازشفاعت رسول اکرم صلی الله علیه وسلم محروم خواهدشد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        خداکنه این مطلب مارو ازآتش جهنم دورکند و سبب بشه برا محافظت کردن بیشتر از نمازامون وپایبند شدن به سروقت خوندنشون.


اگر دوست داشتید، این پیام زیبا رو منتشرکنید.

  .                       .

(_)                    (_)

|~|    ~^~        |~|

|~|_(__*__)__  |_ |

|_|_[]_[]_[] __  _|_ |


*خدایا؛ کمکم کن تا هرگز در نمازام کم نذارم.

از معجزات قرآن ؛


در تمام آیات قرآن، هنگامی که خداوند بلند مرتبه میخواهد، سخن از عنصری مادی(همچون فلزات) در زمین بگوید،

میفرماید:وجعلنا یعنی قرار دادیم (در زمین) و این درصورتی است که فقط در یک مورد فرموده شده است :

و انزلنا؛  یعنی و نازل کردیم (به زمین) و آن، آهن است که خداوند میفرماید :وانزلناالحدید یعنی و نازل کردیم آهن را!! 

حال این سوال پیش میاید که آیا فلز آهن چیزی نازل شدنی(مانند باران که از آسمان نازل میشود) است؟ 

درجواب میگوییم :

بله! 


دانشمندان بریتانیایی به تازگی کشف کرده اند که عنصر آهن تنها عنصر فلزی است که به خودی خود در زمین نبوده است بلکه توسط برخورد شهاب سنگهای عظیم بازمین که حاوی آهن بوده اند به کره خاکی ما راه یافته است، واین معنی همان آیه است که میفرماید:


 ونازل کردیم آهن را 

(سوره حدید، آیه 25)



بخوانید قشنگه:مردی همسر و سه فرزندش را ترک کرد و در پی روزی خود و خانواده اش راهی سرزمینی دور شد... فرزندانش او را از صمیم قلب دوست داشتند و به او احترام می گذاشتند.

مدتی بعد ، پدر نامه ی اولش را به آن ها فرستاد. بچه ها آن را باز نکردند تا آنچه در آن بود بخوانند ، بلکه یکی یکی آن را در دست گرفته و بوسیدند و گفتند : این نامه از طرف عزیزترین کس ماست. سپس بدون این که پاکت را باز کنند ، آن را در کیسه ی مخملی قرار دادند ...

هر چند وقت یکبار نامه را از کیسه درآورده و غبار رویش را پاک کرده و دوباره در کیسه می گذاشتند... و با هر نامه ای که پدرشان می فرستاد همین کار را می کردند.

سال ها گذشت. پدر بازگشت، ولی به جز یکی از پسرانش کسی باقی نمانده بود،

از او پرسید : مادرت کجاست ؟

پسر گفت : سخت بیمار شد و چون پولی برای درمانش نداشتیم، حالش وخیم تر شد و مرد.

پدر گفت : چرا ؟ مگر نامه ی اولم را باز نکردید ؟ برایتان در پاکت نامه پول زیادی فرستاده بودم!

پسر گفت : نه !

پدر پرسید : برادرت کجاست ؟

پسر گفت : بعد از فوت مادر کسی نبود که با تجربه هایش او را نصیحت کند و راه درست را به او نشان دهد ، او هم با دوستان ناباب آشنا شد و با آنان رفت !

پدر تعجب کرد و گفت : چرا ؟

مگر نامه ای را که در آن از او خواستم از دوستان ناباب دوری گزیند و نشانه های راه خطا را برایش شرح دادم نخواندید؟ پسر گفت : نه ...!

مرد گفت : خواهرت کجاست ؟

پسر گفت : با همان پسری که مدت ها خواستگارش بود ازدواج کرد الآن هم در زندگی با او اسیر ظلم و رنج است !

پدر با تأثر گفت : او هم نامه ی من را نخواند که در آن نوشته بودم این پسر آبرودار و خوش نامی نیست و دلایل منطقی ام را برایش توضیح داده بودم و اینکه من با این ازدواج مخالفم ؟

پسر گفت : نه ...!



الان به چی دارید فکر میکنید؟

به اینکه مقصر خود فرزندان بودند که بجای خواندن نامه ، اونو میبوسیدن و به چشم میمالیدند و با احترام در کیسه مخملی نگهداریش میکردند؟


به چیز درستی فکر میکنید ، پس حالا میتوانید ادامه ی صحبت های منو خووووب درک کنید



ادامه...

به حال آن خانواده فکر کردم و این که چگونه به راحتی همه فرصتها را از دست داده بودند ، سپس چشمم به قرآن روی طاقچه افتاد که در قوطی مخملی زیبایی قرار داشت. وای بر من ...!

رفتار من با کلام الله مثل رفتار آن بچه ها با نامه های  پدرشان است!

من هم قرآن را میبوسم

روی چشمم میگذارم

مورد احترام قرار میدهم

می بندم و در کتابخانه ام می گذارم و آن را نمی خوانم و از آنچه در اوست ، سودی نمی برم، در حالی که تمام آنچه که در آن است روش زندگی من است...

از الله طلب بخشش و عفو کردم و قرآن را برداشتم و تصمیم گرفتم که دیگر از او جدا نشوم.....



X