معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 769735
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

🎓 قیام 15 خرداد


قیام 15 خرداد، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی (ره) می‌باشد. در سحرگاه 15 خرداد 1342، عوامل رژیم شاه به خانه ساده و بی‌آلایش حضرت امام در قم یورش بردند و امام خمینی (ره) که روز پیش از آن در روز عاشورای حسینی در مدرسه فیضیه قم، طی سخنان کوبنده‌ای پرده از جنایات شاه و اربابان آمریکایی و اسرائیلی او برداشته بودند، ‌دستگیر و به زندانی در تهران منتقل شدند. هنوز چند ساعتی از این حادثه نگذشته بود که خیابان‌های شهر قم زیر پای مردان و زنان مسلمان و انقلابی که به قصد اعتراض از خانه‌هایشان بیرون آمده و به حمایت از رهبرشان فریاد برآورده بودند، به لرزه درآمد. همین صحنه در تهران و چند شهر دیگر به وجود آمد تظاهرات مردم رژیم را سخت به وحشت افکند و برای سرکوب این قیام تاریخی به اسلحه روی آورد. در این روز حدود 15 هزار نفر مسلمان انقلابی به خاک و خون کشیده شدند و بدین ترتیب تاریخ ایران اسلامی در روز 15 خرداد ورق خورد و فصل جدیدی در رویارویی مستضعفان با مستکبران گشوده شد. پس از این واقعه در تهران و قم و سایر شهرها دولت به دستگیری و محاکمه روحانیون و مردم ادامه داد. زندان‌ها از روحانیون و بازاری‌ها و کسبه پر شد و عده‌ای نیز محاکمه و اعدام شدند. جریان 15 خرداد هر چند ظاهرا با سرکوب خونین به نفع شاه تمام شد اما در حقیقت ماهیت رژیم ستمشاهی را بیش از پیش برای همگان آشکار کرد و نقطه آغازی برای توفان عظیم انقلاب اسلامی گردید که ظرف 15 سال با مجاهدت و ایثار و جانبازی عده زیادی از حق طلبان و مجاهدان راه خدا به پیروزی رسید و تاروپود رژیمی که اقتدار خود را در وابستگی به ابرقدرت‌ها و نیروی نظامی می‌دانست مانند تار عنکبوت از هم گسست..



🌹شادی امام و شهدای 15 خرداد صلوات

1394/3/15 22:0


وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از وزیر خارجه روسیه و چین به عنوان دوستان خوب یاد کرد و در خصوص جان کری گفت که زمان زیادی را صرف مذاکرات کرده است و یک مذاکره کننده جدی است.
ایرنا: وزیر خارجه کشورمان دیشب - جمعه - در پاسخ به این پرسش خبرنگار یورو نیوز که می خواهم به نام برخی از وزرای خارجه ای اشاره کنم که در مذاکرات با ایران شرکت داشتند و مایلم شما آنها را در یک یا دو کلمه توصیف کنید، این مطلب را بیان کرد.

خبرنگار یورونیوز از ظریف در خصوص اشتاین مایر پرسید؟
ظریف گفت: یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورو نیوز پرسید: لوران فابیوس؟

محمد جواد ظریف گفت: باز هم یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورونیوز پرسید: وزیر خارجه چین؟

وزیر امور خارجه ایران گفت: یک دوست خوب و یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورونیوز پرسید: وزیر خارجه روسیه؟

ظریف گفت: او هم همین طور؛ یک دوست خوب و مذاکره کننده ای جدی.

خبرنگار در ادامه پرسید: و جان کری؟

ظریف گفت: کسی که زمان زیادی را صرف این مذاکرات کرد و باز هم، یک مذاکره کننده جدی.


نامگذاری 29 فروردین هرسال به نام روز ارتش از ابتکارات امام خمینی(ره) بود. آن هم در شرایطی که ارتش جمهوری اسلامی با کارشکنی های مختلف داخلی و خارجی روبه رو بود.
مجله مهر: روزی برای ارتش. حالا35 سالی می شود که ارتش جمهوری اسلامی ایران یک روز از تقویم رسمی کشور را به نام خود می بیند. روزی که برای اولین بار به فاصله حدود 2 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، توسط امام خمینی(ره) به نام ارتش نام گذاری شد تا پاسخی مناسب باشد به وفاداری ارتشیان به آرمانهای انقلاب اسلامی. اما چه شد که 29 فروردین به نام ارتش نام گذاری شد؟

از 19 بهمن 57 و دیدار همافران نیروی هوایی ارتش با امام خمینی(ره) ارتشی ها با سرعت بیشتری به انقلاب اسلامی پیوستند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از همان اولین روز ، کار خود را برای دفاع از انقلاب اسلامی ایران شروع کردند.اولین درگیری و نا آرامی در منطقه ترکمن صحرا و در نزدیک مرزهای شوروی(سابق) توسط گروهکهای چپ و مزدوران استکبار با هدف خودمختاری منطقه آغاز شد که با اعزام یگانی از کارکنان داوطلب نیروی زمینی ارتش سرکوب شد. ارتش به سراغ کنترل ناآرامی های سایر مناطق مثل کردستان و آذربایجان غربی رفت. همزمان جنگ روانی علیه ارتش در داخل و خارج کشور به راه افتاده بود و به دنبال آن بود تا ارتش را یک نیروی ضد مردمی و عامل امپریالیسم معرفی کند که همچنان سرکوب مردم را ادامه می داد و بایستی منحل می شد و جای خود را با یک ارتش خلقی یا بی طبقه توحیدی عوض می کرد .
 
همین جوسازی ها سبب شد تا شهید سپهبد ولی الله قرنی اولین رییس ستاد مشترک ارتش در نامه ای استعفای خود در روزهای اول فروردین 1358 را به امام خمینی (ره) تقدیم کند. شهید قرنی در استعفای خود با شکایت از اقدامات ضد انقلاب و دشمنان خارجی و دخالت های بیجا در امور ارتشچنین نوشته بود: «معاون نخست وزیر انقلاب که خود را واضع مقررات و مالک الرقاب می داند بدون آنکه بداند ارتش چه موقعیت و چه امکاناتی دارد و متأسفانه بدون اینکه حتی اینجانب را طرف مشورت قرار دهد هر روز دستوراتی صادر می نماید که ارتش بایستی شاهد لطمه ای دیگر بر روحیات افسران و افراد خود و افتادن مقداری سلاح و مهمات و مال و منال به دست افراد ناصالح و وابسته به خارجیان باشد و... وزیر دفاع بدون مشورت و نظر خواهی از اینجانب و خارج از وظایف خود می رود و از رادیو و تلویزیون و مطبوعات نسنجیده می گوید که سربازان فروردین مرخص و بالنتیجه تعداد معدودی که از ارتش با خون دل به سربازخانه ها کشانده بود، نگهداری سربازخانه ها را رها کرده و به موطن خود می روند و شب هنگام عناصر توده ای وابسته به سیاستهای خارجی با کامیونها به سربازخانه ها می روند و باقیمانده اسلحه و مهمات را بار کرده و به خارج از شهر می برند... دولت بدون مشورت با ارتش و آگاه ترین مرجع ارزیابی کردستان، نمایندگانی را به آن صفحات می فرستند که با ورود آنها و اولین سخن پراکنی که می کنند مردم را به پادگان مهاباد ریخته و غارت می کنند و در جلوی همین هیأت فرماندة پادگان را گلوله باران می کنند«...
 
کمتر از یک ماه بعد، سپهبد قرنی توسط گروهک فرقان ترور شد و به شهادت رسید تا علاوه بر آثار جنگ روانی سنگینی که بطور مستقیم و غیر مستقیم توسط دشمنان خارجی، طیف ضدانقلاب، منافقین، حزب توده و عناصر نا آگاه در ارتش جریان داشت، بی انضباطی، سستی و عدم تمکین از فرماندهان نیز به مشکلات ارتش اضافه شود. مشکلات فراوان ارتش سبب شد تا فرماندهان وقت ارتش جمهوری اسلامی ایران با درخواست وقت ملاقات از امام خمینی(ره) برای بیرون رفتن از این وضعیت چاره اندیشی کنند و از امام (ره) بخواهند ایشان فرماندهی خود بر کل نیروهای مسلح را مجدداً اعلام نمایند. تا با استفاده از این حکم حکومتی قوام و انضباط بر ارتش برگردد. امام خمینی نیز (ره) با صدور پیامی تاریخی در تاریخ 29 فروردین سال 58 خطاب به ملت ، سنگ بنای روز ارتش را گذاشتند. دربخشی از پیام امام خمینی(ره) آمده بود:
 
»روز چهارشنبه 29 فروردین روز ارتش اعلام مى‏شود. ارتش محترم در این روز در شهرستانهاى بزرگ با ساز و برگ به رژه بپردازند و پشتیبانى خود را از جمهورى اسلامى و ملت بزرگ ایران و حضور خود را براى فداکارى در راه استقلال و حفظ مرزهاى کشور اعلام نمایند.
 
ملت ایران موظفند از ارتش اسلامى استقبال کنند و احترام برادرانه از آنان نمایند. اکنون ارتش در خدمت ملت و اسلام است و ارتش اسلامى است، و ملت شریف لازم است آن را به این سِمت رسماً بشناسند و پشتیبانى خود را از آن اعلام نمایند. اکنون مخالفت با ارتش اسلامى که حافظ استقلال و نگهبان مرزهاى آن است جایز نیست. ما و شما و ارتش، برادرانه باید براى حفظ و امنیت کشورمان کوشش کنیم و به شرارت اشرار و اختلال مفسدان خاتمه دهیم«.
 
امام خمینی(ره) در بخش های دیگر پیام خود نیز مشکلات دیگر پیش روی ارتش را نیز مورد توجه قرار دادند تا توطئه های داخلی و خارجی علیه ارتش جمهوری اسلامی ایران را نقش بر آب کنند.

از آن تاریخ به بعد هرسال در سالگرد صدور این پیام، روز ارتش در سراسر کشور جشن گرفته می شود و ارتش در شهرهای مختلف به رژه و نمایش قدرت می پردازد
 

 

آمریکا و عربستان سعودی نیز از اقدامات خشونت‌آمیز صالح علیه حوثی‌ها در شهر شمالی صعده در 2 جنگ بین سال‌های 2004 و 2010 حمایت کرده‌اند ـ درگیری‌هایی که تا حدی منجر شد رییس‌جمهور وقت مشروعیت خود را در نخستین دهه هزاره جدید از دست بدهد. برنامه حملات پهبادها به رهبری آمریکا در یمن نیز به عنوان عاملی برای افراط‌گرایی به حساب می‌آید. طبق نوشته یکی از تحلیل‌گران سیاسی در صنعا: «دیگر آنها نمی‌توانند مدعی شوند که ایرانیان در حال از بین بردن ثباتی هستند که در یمن بوجود آورده‌اند، و یا اینکه حوثی‌ها را به خاطر درخواست کمک از جاهای دیگر محکوم کنند.»

تاکنون قطر، امارات، و کویت هر یک تلاش کرده‌اند تا در طرح‌های مهمی در یمن سرمایه‌گذاری کنند. دوحه از یک طرح 600 میلیون دلاری برای معاملات زمین در صنعا حمایت کرد، و شرکت ترابری دریایی امارات، دی‌پی ورلد (DP World)، امتیاز احداث بندر جنوبی عدن را در سال 2008 تصاحب کرد ـ قراردادی که یک شرکت کویتی نیز در مزایده آن شرکت کرده بود. با این حال، اغلب چنین اقداماتی بدون نتیجه باقی ماند. طرح قطر کامل نشد، و دی‌پی ورلد نیز پس از متهم شدن به عامدانه خدشه وارد کردن به شهرت بندر به منظور افزایش تردد کشتی‌ها از طریق خود دبی و نیز از طریق بندری در جیبوتی که آن نیز تحت کنترل این شرکت است، مزایده عدن را در سال 2012 رها کرد.

هرچند اعضای شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس به هنگام صحبت در خصوص حوثی‌ها تمرکز خود را عمدتاً معطوف به ایران می‌کنند، اما یکی از عوامل اصلی تنش مرتبط با این گروه پیش از سال 2011،‌ نقش‌های متفاوت قطر و عربستان در درگیری 6 ساله بین این گروه و رژیم صالح بود. ریاض حداقل از سال 2008 از طرح‌های سرکوب حوثی‌ها حمایت کرده است، با این انگیزه که ممکن است خیزش این گروه سبب تحریک اقلیت‌های زیدیه و شیعه در خود کشور عربستان شود. دوحه نیز به نوبه خود سعی کرد تا نقش یک میانجی را در این درگیری بازی کند. در سال 2007 امیر وقت، حمد بن خلیفه آل لثانی، از یمن بازدید نمود و یک هیئت قطری را به صعده فرستاد تا به آتش‌بس کمک کند، و 500 میلیون دلار برای بازسازی استان در ازای خلع سلاح حوثی‌ها پیشنهاد داد. پیمان آتش‌بس (که به توافق دوحه معروف است) بین دولت یمن و حوثی‌ها در پایتخت قطر در فوریه 2008 به امضا رسید. هنگامیکه آتش‌بس شکسته شد، قطر مجدداً نمایندگانی را فرستاد و سعی تا به درگیری‌های بعدی آن خاتمه دهد ـ ازجمله ششمین جنگ که عربستان سعودی نقش فعالی در آن بود.

از اوایل 2015 حوثی‌ها موضع شدیدی علیه مداخلات خارجی گرفته‌اند و عامل مشکلات امنیتی و اقتصادی کشور را خارجی و دست‌نشانده‌های دولت یمن می‌دانند. وقایع فوریه 2015 ـ که در آن حوثی‌ها کنترل کاخ ریاست‌جمهوری را بدست آوردند، به همراه سکونت مخفی عبد ربه منصور هادی در صنعا و مقر دو سازمان اطلاعاتی اصلی یمن، پیش از درخواست قدرت سیاسی بیشتر ـ نشان داده است که تحریم‌ها تأثیر اندکی در مقابله با خیزش حوثی‌ها داشته است و مشخص نیست که جامعه جهانی چه اهرمی را علیه این جنبش بکار خواهد برد.

 

 

یمن و جنگ سرد عربستان و ایران // در حال ویرایشمقامات غربی و یمنی مدت‌هاست که ایران را به حمایت از حوثی‌ها متهم می‌کنند. اینکه ایران تا چه حد از این گروه حمایت مالی یا تسلیحاتی می‌کند مشخص نیست.

کارشناسانی که حراک را به دقت مورد مطالعه قرار داده‌اند معتقدند شواهد کمی وجود دارد که ایران یا هر عامل خارجی دیگری آموزش‌های نظامی مستقیم در اختیار فرقه‌های نظامی حراک قرار داده و یا اینکه به رهبران این گروه آموزش و یا از آنها حمایت کرده باشد. با این حال، کمک‌ها محدود به تأمین مالی رهبران اصلی بوده است.

اینکه این گروه بتواند خود را به تسلیحات نظامی تجهیز کند تا حدی سخت است. با این حال، یمن سرشار از سلاح بوده و یک درگاه اصلی برای تجارت اسلحه به حساب می‌آید، بدین معنا که ادعاها مبنی بر اینکه سلاح‌ها از طریق کشتی به این کشور وارد می‌شود، تاحدی قابل بحث است.

بسیاری از یمنی‌ها بر دوگانگی ادعاهای آمریکا و عربستان در خصوص مداخله ایران در یمن متمرکز شده‌اند، بدین معنا که خود ریاض و واشنگتن با مداخله در امور یمن از سلطه‌گری صالح در طی دهه گذشته حمایت کرده و همکاری نزدیکی با رژیم وی برای عملیات ضدتروریستی از سال 2003 به بعد داشته‌اند. عربستان سعودی نیز از اقدامات اولیه صالح برای جایگزین کردن سلفی‌ها با امامان زیدیه در مساجد یمن شمالی و مبارزه با حوثی‌ها ـ که آمریکا نیز در آن حمایت‌های اطلاعاتی ارائه می‌کرد ـ حمایت کرده است.

 

 

رهبران عربستان از دیرباز طرفدار سیاست «محدودیت و حفظ» در مورد یمن بوده‌اند، که در آن از هر رژیمی که در صنعا بر سر قدرت است حمایت لازم به عمل می‌آید تا از فروپاشی کشور جلوگیری شود، اما در عین حال سطح مشخصی از ناکارایی در کشور نیز لازم دانسته می‌شود. « یمن را ضعیف نگه دارید»، که گفته می‌شود شاه عبدالعزیز پیش از مرگش گفته است، دربرگیرنده ترس بلندمدتی است که یک یمن قدرتمند می‌تواند برای امنیت داخلی عربستان در پی داشته باشد. با این حال، ریاض در خصوص تأثیری که فروپاشی این کشور می‌تواند بر عربستان داشته باشد محتاط است، و سیاست‌گذاران عربستان از مدت‌ها قبل نگران این موضوع بوده‌اند که بحران اقتصادی در فقیرترین و دومین کشور پرجمعیت شبه‌جزیره عرب می‌تواند یورش مهاجران اقتصادی یمنی را در بر داشته باشد. در آوریل 2013، عربستان دست به انجام یک سری اقدامات سخت‌گیرانه در مورد کارگران غیرقانونی زد، که در نتیجه آن صدها هزار یمنی از این کشور اخراج شدند. همچنین ریاض در حال ساخت یک حفاظ 1500 کیلومتری در مرز خود با یمن است تا بدین شکل از جریان جنوب ـ شمال مهاجران اقتصادی، قاچاقچیان، و شبه‌نظامیان اسلام‌گرا جلوگیری کند.

پس از انقلاب دوقلو در شمال و جنوب یمن، و انقلاب ایران، جمهوری عربی یمن شمالی روابط نزدیک خود با عربستان و عراق صدام را حفظ کرد و با کمک آنها علیه ایران موضع گرفت. از سوی دیگر، جمهوری دموکراتیک مردمی یمن، یک دولت سوسیالیست که بر حکمرانی بریتانیا در جنوب توفق یافته بود، با تهران روابط دوستانه برقرار کرد، که بیشتر آن به خاطر مخالفت متقابل با استعمارگری غرب و حکمرانی سلطنت‌گرایان حوزه خلیج فارس بود.

در طی دهه 1990 روابط ایران و یمن صمیمی باقی ماند. در آن زمان رییس‌جمهور صالح به طور کلی حاضر به ایجاد و حفظ رابطه با هر کشوری بود که منافع و موقعیت وی را در طی جنگ سرد شرق و غرب حفظ می‌کرد.

اولین سفر به شام


حاج سید حسن ابطحی گوید: در سفری که به شام رفتم، با ماشین شخصی با خانواده ام همسفر بودیم. حدود دویست کیلومتر که به شام مانده بود، عیبی در موتور ماشین پیدا شد که به هیچ وجه روشن نمی شد. در این بین، آقا مهدی در بیابان با ماشین بنزش پیدا شد و با کمال محبت ماشین ما را بکسل کرد و به شهر شام آورد، ولی از این موضوع خیلی ناراحت بودم و به حضرت زینب (س) عرض کردم! چرا ما با این وضع در سفر اول وارد شام شدیم؟! شب در عالم رؤیا خدمت حضرت زینب (س) رسیدم، حضرت در جواب من فرمودند: آیا نمی خواهی شباهتی به ما داشته باشی؟ مگر نمی دانی ما در سفر اولی که به شام آمدیم، اسیر بودیم و چه سختی ها کشیدیم؟ تو هم چون از ما هستی (و سید هستی) باید در اولین سفری که به شام وارد می شوی اسیروار وارد شوی

󾓶تایید حکم صادره برای شیخ مجید جعفرتبار از سوی رئیس دادگاه ویژه روحانیت󾓶


󾓶خبرگزاری فارس برای مشخص شدن صحت اخبار منتشر شده درخصوص صدور حکم اعدام شیخ جعفرتبار به سراغ حجت الاسلام محمد جعفر منتظری رفته است تا از وی این موضوع را جویا شود که او عنوان می کند: «ما بنا نداریم اخبار مربوط به دادگاه ویژه را منتشر کنیم.»

رئیس دادگاه ویژه روحانیت می افزاید: «تنها چیزی که می‌توان در خصوص این پرونده گفت این است که حکم صادر شده برای این فرد، حکم بدوی بوده و می‌توان به این حکم اعتراض کرد و قابل تجدید نظر خواهد بود.»

󾓶احکام صادره در خصوص شیخ مجید جعفرتبار که قبلا منتشر شده بود شامل؛ یک بار اعدام به خاطر ارتداد, یک بار رجم به خاطر زنای محصنه, یک بار اعدام به خاطر لواط و یک بار اعدام دیگر، زندان، شلاق، خلع لباس دایم، دو سال حبس به دلیل فحاشی به امام و رهبری، محرومیت از مزایای طلبگی و مصادره اموال است.

󾓶همچنین همسر مجید جعفرتبار و سه تن از علما که از شاگردان وی بودند هم به اعدام و رجم محکوم شدند. در پرونده این افراد جرم های متنوعی چون زنای محصنه، لواط، مشروبخواری، کارچاق کنی، ارتباط با اجنه، نشر افکار ضاله و... به چشم می خورد.

󾓶گفتنی است پرونده این شیخ تبهکار سرانجام پس از سال ها لاپوشانی اطلاعات و دادگاه ویژه، با در جریان قرار گرفتن شخص رهبری و پیگیری ویژه ایشان از تیرماه امسال به جریان افتاده است!

󾓶از زمان دستگیری این شیخ تبهکار، با فشار جریان حاکم بر حوزه، بیش از 6 ماه از درز هرگونه خبری درخصوص این شیخ پلید به بیرون جلوگیری شده است. چراکه وی با برخی بیوت در ارتباط بوده و مبالغ هنگفتی که منبعش نامعلوم بوده است را به بیت امثال آیت ا...... می داده است. حتی مطلعان از پرونده این شیخ تبهکار از پیگیری برخی مراجع تقلید برای آزادی وی  خبر دادند که پس از نمایش چند قطعه فیلم ، ایشان شدیدا سکوت کرده اند!

󾓶جعفرتبار سال ها پشتوانه مالی برخی بیوت قم بوده است ولی هنوز تمام منابع مالی وی فاش نشده است. البته وابستگی به بیت صدوقی (بنیاد صدوق به عنوان یکی از کارتل های بزرگ اقتصادی کشور) یکی از منابع وی می باشد! نامبرده که پدرش مدت ها رئیس دفتر سیدکاظم شریعتمداری بود از طریق مادر وابسته به بیت شهید محراب یزد می باشد.

󾓶جعفرتبار نخستین کسی بود که ادعای  حسن روحانی  مبنی بر اینکه او نخستین کسی بوده که به امام خمینی(ره)، امام گفته است را در آستانه انتخابات ۹۲ نشر داد. وی مبدع برخی از تعابیر کج فهمانه از ولایت می باشد که بر اساس همین تعابیر مفاسد خود را دنبال می کرد! به عنوان مثال وی می گفت: «اگر ولی (فقیه) به شخص بگوید همسرت از الان به تو حرام است و به من حلال، تکمیل عبودیت فرد در این اطاعت است!» سرانجام وی خود را نه تنها ولی ا... مطلق و امام عصر بلکه خدا دانسته و به مریدان بر پایه همان تعابیر امر می کرده از همسرانشان جدا و آنها را به او تقدیم کنند و یا خواهر خود را...

󾓶یکی دیگر از عملکردهای مشکوک این شیخ پلید، پایه گذاری دهه های متعدد فاطمیه بوده است. وی سال گذشته در مسجد رفعت قم چهار دهه پشت سر هم گرفته بود و نوید داده بود امسال ۶ دهه می گیرد و قرار بود آن را به ۹ دهه افزایش دهد! در پایان تمامی این مراسمات هم پذیرایی گران قیمتی صورت می گرفت! این نکته قابل تامل است که چنین فردی که به گفته مریدان حلقه اولش چون خود را تجلی ولایت کبری می دانسته و نماز هم نمی خوانده، با چه هدفی دهه های چندگانه فاطمیه می گرفته است؟! ناگفته نماند در این مراسمات مجلل افرادی از برخی از بیوتات و مسئولان کشوری نیز حاضر می شدند.

󾓶نکته مهم دیگر درباره جعفرتبار، وجود بیش از هزار میلیارد تومان فقط در حساب های بانکی مستقیم و غیرمستقیم وی در بانک های خیابان شهدا(صفاییه) قم می باشد! که شاید مثل خیلی چیزها منبع این پول نیز مسکوت بماند! وی از طریق استخاره تلفنی با 200 خط، (با همکاری مخابرات و کسر وجه از تماس گیرندگان) سالانه سودهای چندمیلیاردی نیز به جیب می زده است.

󾓶ستاد انتخاباتی حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال 92، جعفرتبار را از مراجع تقلیدی که حامی وی شده اند معرفی کرد. دکتر روحانی، روز 5 اردیبهشت در خلال سفر تبلیغاتی به شهر قم در خانه جعفرتبار حضور یافت و طی اظهاراتی که در تمامی رسانه ها بازتاب یافت، با وارد کردن برخی اتهامات به رئیس جمهور وقت گفت: «مگر می‌شود با خرافات، جن گیری، رمالی و موضوعاتی از این دست، کشور را اداره کرد؟» خبرگزاری های مختلف مانند تسنیم، فارس، ایلنا و... اخبار و گزارش تصویری این دیدار را از خروجی های خود حذف کرده اند.

󾓶جالب اینکه آقای روحانی در جایی احمدی نژاد را به جن گیری و رمال بازی متهم می کند که آنجا لانه شیطان است و اقدامات شنیعی در آن

1393/12/7 9:14

💢"اهمیت حیفا برای اسرائیل"💢


⬅این شهر برای جبهه شیطان پرستان صهیونیست عالم بسیاراهمیت دارد

شهر حیفا  سومین شهر بزرگ اسرائیل ، شهری بندری در دامنه کوه کرمل و ساحل دریای مدیترانه است این شهر قبله و مرکز بهائیت جهان می باشد.

اگر یادتان باشد در چند سال گذشته تهدیدهای نظامی علیه ایران بسیار زیاد شده بود حتی برخی رسانه های جبهه کفر خبر از حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران می دادند و هر دو سه روز یکبار از طرف صهیونیستها تهدید می شدیم و اخباری هم بود مبنی بر آماده شدن اسرائیل و آمریکا برای حمله به ایران منتشر می شد

اما بعد از تهدید مقام معظم رهبری در اول فروردین ۱۳۹۲ در حرم رضوی، تمام آن تهدید ها و کارها بصورت غیر عادی فروکش کرد و نه تنها حمله منتفی شد بلکه دیگه تهدید هم خیلی کم می کنند.

ایشان فرمودند: “گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی، ما را تهدید هم میکنند؛ تهدید به حمله‌ی نظامی میکنند؛ اما به‌نظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند که اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تل‌آویو» و «حیفا» را با خاک یکسان خواهد کرد.”

تل آویو که پایتخت اسرائیل بود اما چرا حیفا؟!

مهمترین دلیل اهمیت حیفا و مناطق حاشیه آن این است که  حواشی این شهر محل زندگی تعدادی از کاهنان حرام زاده و شیطان پرست می باشد که مأموریت ارتباط با برخی شیاطین را دارند و چیزی مانند نقطه مقابل عرفای ما هستند

اینها وظیفه ترویج روحیه شهوت ، جنایت و کفر را در تمام جهان از طریق ارتباط با شیاطین به عهده دارند و برخی درخواست ها و پیام های شیاطین را به سران و سیاستگذاران جهانی می رسانند

( خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید : و ان الشیاطین لیوحون الی اولیائهم -۱۲۱ انعام )

رژیم صهیونیستی از این افراد به عنوان اولویت شماره یک امنیتی دفاع می کند و حفظ جانشان از سران حکومت های صهیونیستی یا زرسالاران صهیونیسم جهانی بسیار مهمتر می باشد

بسیاری از مردم ما و جهان از این موضوع خبر نداشته اند و  برای همین کسی متوجه نشد چرا امام خامنه ای (مد ظله العالی) نام حیفا را بردند و چرا آنها واقعا عقب نشینی کردند!

همانطور که رژیم صهیونیستی پاشنه آشیل جبهه کفر و طاغوت است

حیفا هم پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی است.

تایمز اسرائیل: انتقام ایران و حزب‌الله بسیار دقیق بود(خبر ویژه)

«حمله به نظامیان اسرائیل در مرزهای لبنان، نشانه گسترش شبکه سلولی حزب‌الله لبنان است که آیت‌الله خامنه‌ای خواسته بود.»



روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل در تحلیلی که به عملیات حزب‌الله در مزارع شبعا (به تلافی حمله اسرائیل به قنیطره) اختصاص داشت، این ماجرا را نمونه‌ای از جنگ پنهان ایران توصیف کرد و نوشت اکنون شبکه‌ای پیچیده برای جنگ ایجاد شده است.

این روزنامه می‌نویسد: یعلون وزیر دفاع اسرائیل کاملاً از حضور یک فرمانده ایرانی در کنار کاروان حزب‌الله در قنیطره سوریه آگاه بود. هلی‌کوپتر اسرائیلی این کاروان را هدف گرفت و فرمانده ایرانی و پسر مغنیه از جمله کشته شدند.

به نوشته تایمز اسرائیل ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برای تسهیل عملیات انتقامجویانه سریع، دو نفر از فرماندهان خود را به لبنان اعزام کرد. حمله تلافی‌جویانه حزب‌الله، روز 28 ژانویه 2015 (8 بهمن 1393) صورت گرفت، زمانی که حزب‌الله پنج موشک هدایت شونده ضد تانک به یک واحد گشت‌زنی نظامی اسرائیل شلیک کرد. هدف این حمله، یعنی سربازان اسرائیلی، و نیز مکان حمله در امتداد جناح غربی مرز مورد اختلاف دو طرف، به دقت انتخاب شده بودند.

تایمز می‌افزاید: قاسم سلیمانی تقریباً در همان زمان بر سر مزار جهاد مغنیه زانو زده بود و قرآن می‌خواند. او به جهاد و پدرش عماد مغنیه، که در فوریه سال 2008 میلادی (بهمن ماه 1386) کشته شد، بسیار نزدیک بود. این حرکت، در میان تنش‌های منطقه‌ای جاری، همچنین این موضوع را برجسته می‌سازد که چگونه گرایش‌های مذهبی و قومی به جای گرایش‌های ناسیونالیستی، پیوندهای منطقه‌ای را شکل می‌دهند. نویسنده مقاله تایمز اسرائیل، گروه حزب‌الله لبنان را یک عامل نفوذ ایران در آن منطقه دانسته و می‌افزاید: آیت‌الله علی خامنه‌ای در سال 1990 گفته بود که نیروی قدس مأموریت دارد سلول‌های حزب‌الله را در سراسر جهان ایجاد کند.

نویسنده مقاله خاطرنشان کرد: در حالی که نفوذ ایران در منطقه افزایش می‌یابد، نگرانی اصلی از تجدید مناسبات بین حزب‌الله و سازمان‌های فلسطینی است. تلاش اخیر ایران برای ترغیب حماس به پشتیبانی از حزب‌الله، علیرغم درگیری بین شیعیان و سنی‌ها، اسرائیلی‌ها را بیش از همیشه به خطر می‌اندازد.

این روزنامه حزب‌الله را بازوی انقلاب ایران در منطقه شامات دانسته که در عین حال هویت لبنانی خود را حفظ کرده است.

X