معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 766967
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان


دفتر نواز شریف، نخست وزیر پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، هیاتی عالی رتبه از فرماندهان پاکستانی به دولت عربستان اعلام کرده‌اند که پاکستان به صورت کامل در اجرای تحریم تسلیحاتی در یمن مشارکت می‌کند، تحریمی که از روز چهارشنبه از سوی شورای امنیت سازمان ملل تعیین شد.
ایسنا: دولت پاکستان در مقابل فشارهای عربستان سعودی توافق کرد تا به ائتلاف نظامی اعراب علیه یمن کمک کرده و تحریم تسلیحاتی علیه حوثی‌ها را اجرا کند. همچنین انتظار می‌رود این کشور ناوهای جنگی خود را در سواحل یمن مستقر کند.

به گزارش سایت خبری مک کلاچی، دفتر نواز شریف، نخست وزیر پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، هیاتی عالی رتبه از فرماندهان پاکستانی به دولت عربستان اعلام کرده‌اند که پاکستان به صورت کامل در اجرای تحریم تسلیحاتی در یمن مشارکت می‌کند، تحریمی که از روز چهارشنبه از سوی شورای امنیت سازمان ملل تعیین شد.

در همین حال راحیل شریف، فرمانده ارتش پاکستان احتمال دارد تا به زودی و پس از اعلام این تصمیم به عربستان سعودی سفر کند.

این درحالی است که پاکستان همچنان درخواست عربستان را مبنی بر اعزام نیروی زمینی به یمن و ارسال هواپیما به ائتلاف تحت رهبری ریاض رد می‌کند. به گفته برخی مقامات ارتش پاکستان این کشور قصدی هم برای پذیرش این درخواست ندارد.

با این حال هیات عالی رتبه پاکستانی که روز چهارشنبه با شاهزاده مقرن بن عبدالعزیز و وزرای خارجه و دفاع عربستان دیدار کرد تحت رهبری شهباز شریف، برادر نخست وزیر پاکستان به ریاض سفر کرده بود.

نتایج این دیدار نشان دهنده فشار عربستان سعودی بر متحد دیرینه خود برای ایفای نقشی فعال در جنگ علیه یمن است؛ متحدی که به اعتقاد عربستان برای جبران کمک‌های ریاض مسیری طولانی در پیش دارد.

حضور نیروی دریایی پاکستان در کمک به اجرای تحریم علیه حوثی‌ها در انتقال سلاح گزینه‌ای آسان برای طرف پاکستانی محسوب می‌شود چرا که درحال حاضر دو ناو پاکستان به عنوان بخشی از عمل به توافق چند ملیتی در گشت زنی در منطقه در اقیانوس هند و در نزدیکی یمن مستقر هستند.
دسته ها : رویدادهای مهم
1394/1/29 17:17


معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، گفت: هیچ مشکلی در ارتباط با ذخیره استراتژیک داروهای بیماران هموفیلی وجود ندارد و حداقل ۶ ماه موجودی دارو وجود دارد.
مهر: دکتر رسول دیناروند در مورد داروی فاکتور ۸ برای بیماران هموفیلی، اظهارداشت: این دارو در کشور تولید شده و مراحل ارزیابی بالینی نیز انجام شده و اجازه مصرف محدود را نیز سازمان غذا و دارو در سال گذشته صادر کرده است و امسال بخشی از نیاز کشور از تولید داخل تامین می شود و سهمیه ای نیز برای تولید داخل درنظر گرفته شده است .

وی در مورد ورود داروی ایرانی بیماران هموفیلی به بازار، گفت: این دارو اجازه ورود به بازار را گرفته که بخشی از نیاز را تامین خواهد کرد و قیمت گذاری نیز شده است.

دیناروند در مورد اینکه گونه های مختلف داروهای گیاهی در داخل وجود دارد ولی اینکه چگونه می تواند پایه ای برای تولید داخل شود و کارخانه ها بتوانند بتوانند از این طریق از این داروها استفاده کنند، اظهار داشت: ظرفیت تولید داروهای طبیعی در کشور بالاست و باید سهم بیشتری از تامین نیازهای درمانی کشور را بر عهده بگیرد. سیاست های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هم توسعه این حوزه و حمایت از آن است.

وی با اعلام اینکه در حدود ۸۰۰ پروانه ساخت برای فرآورده های طبیعی صادر شده و هر ساله این آمار افزایش می یابد، افزود: داروهای گیاهی می توانند تا ۲۰ درصد بازار دارویی کشور را در اختیار بگیرند که این سهم در حال حاضر حدود ۸ درصد است.
دسته ها : رویدادهای مهم
1394/1/29 17:16


وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از وزیر خارجه روسیه و چین به عنوان دوستان خوب یاد کرد و در خصوص جان کری گفت که زمان زیادی را صرف مذاکرات کرده است و یک مذاکره کننده جدی است.
ایرنا: وزیر خارجه کشورمان دیشب - جمعه - در پاسخ به این پرسش خبرنگار یورو نیوز که می خواهم به نام برخی از وزرای خارجه ای اشاره کنم که در مذاکرات با ایران شرکت داشتند و مایلم شما آنها را در یک یا دو کلمه توصیف کنید، این مطلب را بیان کرد.

خبرنگار یورونیوز از ظریف در خصوص اشتاین مایر پرسید؟
ظریف گفت: یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورو نیوز پرسید: لوران فابیوس؟

محمد جواد ظریف گفت: باز هم یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورونیوز پرسید: وزیر خارجه چین؟

وزیر امور خارجه ایران گفت: یک دوست خوب و یک مذاکره کننده جدی.

خبرنگار یورونیوز پرسید: وزیر خارجه روسیه؟

ظریف گفت: او هم همین طور؛ یک دوست خوب و مذاکره کننده ای جدی.

خبرنگار در ادامه پرسید: و جان کری؟

ظریف گفت: کسی که زمان زیادی را صرف این مذاکرات کرد و باز هم، یک مذاکره کننده جدی.
 

 

آمریکا و عربستان سعودی نیز از اقدامات خشونت‌آمیز صالح علیه حوثی‌ها در شهر شمالی صعده در 2 جنگ بین سال‌های 2004 و 2010 حمایت کرده‌اند ـ درگیری‌هایی که تا حدی منجر شد رییس‌جمهور وقت مشروعیت خود را در نخستین دهه هزاره جدید از دست بدهد. برنامه حملات پهبادها به رهبری آمریکا در یمن نیز به عنوان عاملی برای افراط‌گرایی به حساب می‌آید. طبق نوشته یکی از تحلیل‌گران سیاسی در صنعا: «دیگر آنها نمی‌توانند مدعی شوند که ایرانیان در حال از بین بردن ثباتی هستند که در یمن بوجود آورده‌اند، و یا اینکه حوثی‌ها را به خاطر درخواست کمک از جاهای دیگر محکوم کنند.»

تاکنون قطر، امارات، و کویت هر یک تلاش کرده‌اند تا در طرح‌های مهمی در یمن سرمایه‌گذاری کنند. دوحه از یک طرح 600 میلیون دلاری برای معاملات زمین در صنعا حمایت کرد، و شرکت ترابری دریایی امارات، دی‌پی ورلد (DP World)، امتیاز احداث بندر جنوبی عدن را در سال 2008 تصاحب کرد ـ قراردادی که یک شرکت کویتی نیز در مزایده آن شرکت کرده بود. با این حال، اغلب چنین اقداماتی بدون نتیجه باقی ماند. طرح قطر کامل نشد، و دی‌پی ورلد نیز پس از متهم شدن به عامدانه خدشه وارد کردن به شهرت بندر به منظور افزایش تردد کشتی‌ها از طریق خود دبی و نیز از طریق بندری در جیبوتی که آن نیز تحت کنترل این شرکت است، مزایده عدن را در سال 2012 رها کرد.

هرچند اعضای شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس به هنگام صحبت در خصوص حوثی‌ها تمرکز خود را عمدتاً معطوف به ایران می‌کنند، اما یکی از عوامل اصلی تنش مرتبط با این گروه پیش از سال 2011،‌ نقش‌های متفاوت قطر و عربستان در درگیری 6 ساله بین این گروه و رژیم صالح بود. ریاض حداقل از سال 2008 از طرح‌های سرکوب حوثی‌ها حمایت کرده است، با این انگیزه که ممکن است خیزش این گروه سبب تحریک اقلیت‌های زیدیه و شیعه در خود کشور عربستان شود. دوحه نیز به نوبه خود سعی کرد تا نقش یک میانجی را در این درگیری بازی کند. در سال 2007 امیر وقت، حمد بن خلیفه آل لثانی، از یمن بازدید نمود و یک هیئت قطری را به صعده فرستاد تا به آتش‌بس کمک کند، و 500 میلیون دلار برای بازسازی استان در ازای خلع سلاح حوثی‌ها پیشنهاد داد. پیمان آتش‌بس (که به توافق دوحه معروف است) بین دولت یمن و حوثی‌ها در پایتخت قطر در فوریه 2008 به امضا رسید. هنگامیکه آتش‌بس شکسته شد، قطر مجدداً نمایندگانی را فرستاد و سعی تا به درگیری‌های بعدی آن خاتمه دهد ـ ازجمله ششمین جنگ که عربستان سعودی نقش فعالی در آن بود.

از اوایل 2015 حوثی‌ها موضع شدیدی علیه مداخلات خارجی گرفته‌اند و عامل مشکلات امنیتی و اقتصادی کشور را خارجی و دست‌نشانده‌های دولت یمن می‌دانند. وقایع فوریه 2015 ـ که در آن حوثی‌ها کنترل کاخ ریاست‌جمهوری را بدست آوردند، به همراه سکونت مخفی عبد ربه منصور هادی در صنعا و مقر دو سازمان اطلاعاتی اصلی یمن، پیش از درخواست قدرت سیاسی بیشتر ـ نشان داده است که تحریم‌ها تأثیر اندکی در مقابله با خیزش حوثی‌ها داشته است و مشخص نیست که جامعه جهانی چه اهرمی را علیه این جنبش بکار خواهد برد.

 

 

یمن و جنگ سرد عربستان و ایران // در حال ویرایشمقامات غربی و یمنی مدت‌هاست که ایران را به حمایت از حوثی‌ها متهم می‌کنند. اینکه ایران تا چه حد از این گروه حمایت مالی یا تسلیحاتی می‌کند مشخص نیست.

کارشناسانی که حراک را به دقت مورد مطالعه قرار داده‌اند معتقدند شواهد کمی وجود دارد که ایران یا هر عامل خارجی دیگری آموزش‌های نظامی مستقیم در اختیار فرقه‌های نظامی حراک قرار داده و یا اینکه به رهبران این گروه آموزش و یا از آنها حمایت کرده باشد. با این حال، کمک‌ها محدود به تأمین مالی رهبران اصلی بوده است.

اینکه این گروه بتواند خود را به تسلیحات نظامی تجهیز کند تا حدی سخت است. با این حال، یمن سرشار از سلاح بوده و یک درگاه اصلی برای تجارت اسلحه به حساب می‌آید، بدین معنا که ادعاها مبنی بر اینکه سلاح‌ها از طریق کشتی به این کشور وارد می‌شود، تاحدی قابل بحث است.

بسیاری از یمنی‌ها بر دوگانگی ادعاهای آمریکا و عربستان در خصوص مداخله ایران در یمن متمرکز شده‌اند، بدین معنا که خود ریاض و واشنگتن با مداخله در امور یمن از سلطه‌گری صالح در طی دهه گذشته حمایت کرده و همکاری نزدیکی با رژیم وی برای عملیات ضدتروریستی از سال 2003 به بعد داشته‌اند. عربستان سعودی نیز از اقدامات اولیه صالح برای جایگزین کردن سلفی‌ها با امامان زیدیه در مساجد یمن شمالی و مبارزه با حوثی‌ها ـ که آمریکا نیز در آن حمایت‌های اطلاعاتی ارائه می‌کرد ـ حمایت کرده است.

 

 

رهبران عربستان از دیرباز طرفدار سیاست «محدودیت و حفظ» در مورد یمن بوده‌اند، که در آن از هر رژیمی که در صنعا بر سر قدرت است حمایت لازم به عمل می‌آید تا از فروپاشی کشور جلوگیری شود، اما در عین حال سطح مشخصی از ناکارایی در کشور نیز لازم دانسته می‌شود. « یمن را ضعیف نگه دارید»، که گفته می‌شود شاه عبدالعزیز پیش از مرگش گفته است، دربرگیرنده ترس بلندمدتی است که یک یمن قدرتمند می‌تواند برای امنیت داخلی عربستان در پی داشته باشد. با این حال، ریاض در خصوص تأثیری که فروپاشی این کشور می‌تواند بر عربستان داشته باشد محتاط است، و سیاست‌گذاران عربستان از مدت‌ها قبل نگران این موضوع بوده‌اند که بحران اقتصادی در فقیرترین و دومین کشور پرجمعیت شبه‌جزیره عرب می‌تواند یورش مهاجران اقتصادی یمنی را در بر داشته باشد. در آوریل 2013، عربستان دست به انجام یک سری اقدامات سخت‌گیرانه در مورد کارگران غیرقانونی زد، که در نتیجه آن صدها هزار یمنی از این کشور اخراج شدند. همچنین ریاض در حال ساخت یک حفاظ 1500 کیلومتری در مرز خود با یمن است تا بدین شکل از جریان جنوب ـ شمال مهاجران اقتصادی، قاچاقچیان، و شبه‌نظامیان اسلام‌گرا جلوگیری کند.

پس از انقلاب دوقلو در شمال و جنوب یمن، و انقلاب ایران، جمهوری عربی یمن شمالی روابط نزدیک خود با عربستان و عراق صدام را حفظ کرد و با کمک آنها علیه ایران موضع گرفت. از سوی دیگر، جمهوری دموکراتیک مردمی یمن، یک دولت سوسیالیست که بر حکمرانی بریتانیا در جنوب توفق یافته بود، با تهران روابط دوستانه برقرار کرد، که بیشتر آن به خاطر مخالفت متقابل با استعمارگری غرب و حکمرانی سلطنت‌گرایان حوزه خلیج فارس بود.

در طی دهه 1990 روابط ایران و یمن صمیمی باقی ماند. در آن زمان رییس‌جمهور صالح به طور کلی حاضر به ایجاد و حفظ رابطه با هر کشوری بود که منافع و موقعیت وی را در طی جنگ سرد شرق و غرب حفظ می‌کرد.

💢"اهمیت حیفا برای اسرائیل"💢


⬅این شهر برای جبهه شیطان پرستان صهیونیست عالم بسیاراهمیت دارد

شهر حیفا  سومین شهر بزرگ اسرائیل ، شهری بندری در دامنه کوه کرمل و ساحل دریای مدیترانه است این شهر قبله و مرکز بهائیت جهان می باشد.

اگر یادتان باشد در چند سال گذشته تهدیدهای نظامی علیه ایران بسیار زیاد شده بود حتی برخی رسانه های جبهه کفر خبر از حمله قریب الوقوع اسرائیل به ایران می دادند و هر دو سه روز یکبار از طرف صهیونیستها تهدید می شدیم و اخباری هم بود مبنی بر آماده شدن اسرائیل و آمریکا برای حمله به ایران منتشر می شد

اما بعد از تهدید مقام معظم رهبری در اول فروردین ۱۳۹۲ در حرم رضوی، تمام آن تهدید ها و کارها بصورت غیر عادی فروکش کرد و نه تنها حمله منتفی شد بلکه دیگه تهدید هم خیلی کم می کنند.

ایشان فرمودند: “گاهی سردمداران رژیم صهیونیستی، ما را تهدید هم میکنند؛ تهدید به حمله‌ی نظامی میکنند؛ اما به‌نظرم خودشان هم میدانند، و اگر نمیدانند، بدانند که اگر غلطی از آنها سر بزند، جمهوری اسلامی «تل‌آویو» و «حیفا» را با خاک یکسان خواهد کرد.”

تل آویو که پایتخت اسرائیل بود اما چرا حیفا؟!

مهمترین دلیل اهمیت حیفا و مناطق حاشیه آن این است که  حواشی این شهر محل زندگی تعدادی از کاهنان حرام زاده و شیطان پرست می باشد که مأموریت ارتباط با برخی شیاطین را دارند و چیزی مانند نقطه مقابل عرفای ما هستند

اینها وظیفه ترویج روحیه شهوت ، جنایت و کفر را در تمام جهان از طریق ارتباط با شیاطین به عهده دارند و برخی درخواست ها و پیام های شیاطین را به سران و سیاستگذاران جهانی می رسانند

( خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید : و ان الشیاطین لیوحون الی اولیائهم -۱۲۱ انعام )

رژیم صهیونیستی از این افراد به عنوان اولویت شماره یک امنیتی دفاع می کند و حفظ جانشان از سران حکومت های صهیونیستی یا زرسالاران صهیونیسم جهانی بسیار مهمتر می باشد

بسیاری از مردم ما و جهان از این موضوع خبر نداشته اند و  برای همین کسی متوجه نشد چرا امام خامنه ای (مد ظله العالی) نام حیفا را بردند و چرا آنها واقعا عقب نشینی کردند!

همانطور که رژیم صهیونیستی پاشنه آشیل جبهه کفر و طاغوت است

حیفا هم پاشنه آشیل رژیم صهیونیستی است.

تایمز اسرائیل: انتقام ایران و حزب‌الله بسیار دقیق بود(خبر ویژه)

«حمله به نظامیان اسرائیل در مرزهای لبنان، نشانه گسترش شبکه سلولی حزب‌الله لبنان است که آیت‌الله خامنه‌ای خواسته بود.»



روزنامه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل در تحلیلی که به عملیات حزب‌الله در مزارع شبعا (به تلافی حمله اسرائیل به قنیطره) اختصاص داشت، این ماجرا را نمونه‌ای از جنگ پنهان ایران توصیف کرد و نوشت اکنون شبکه‌ای پیچیده برای جنگ ایجاد شده است.

این روزنامه می‌نویسد: یعلون وزیر دفاع اسرائیل کاملاً از حضور یک فرمانده ایرانی در کنار کاروان حزب‌الله در قنیطره سوریه آگاه بود. هلی‌کوپتر اسرائیلی این کاروان را هدف گرفت و فرمانده ایرانی و پسر مغنیه از جمله کشته شدند.

به نوشته تایمز اسرائیل ژنرال قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برای تسهیل عملیات انتقامجویانه سریع، دو نفر از فرماندهان خود را به لبنان اعزام کرد. حمله تلافی‌جویانه حزب‌الله، روز 28 ژانویه 2015 (8 بهمن 1393) صورت گرفت، زمانی که حزب‌الله پنج موشک هدایت شونده ضد تانک به یک واحد گشت‌زنی نظامی اسرائیل شلیک کرد. هدف این حمله، یعنی سربازان اسرائیلی، و نیز مکان حمله در امتداد جناح غربی مرز مورد اختلاف دو طرف، به دقت انتخاب شده بودند.

تایمز می‌افزاید: قاسم سلیمانی تقریباً در همان زمان بر سر مزار جهاد مغنیه زانو زده بود و قرآن می‌خواند. او به جهاد و پدرش عماد مغنیه، که در فوریه سال 2008 میلادی (بهمن ماه 1386) کشته شد، بسیار نزدیک بود. این حرکت، در میان تنش‌های منطقه‌ای جاری، همچنین این موضوع را برجسته می‌سازد که چگونه گرایش‌های مذهبی و قومی به جای گرایش‌های ناسیونالیستی، پیوندهای منطقه‌ای را شکل می‌دهند. نویسنده مقاله تایمز اسرائیل، گروه حزب‌الله لبنان را یک عامل نفوذ ایران در آن منطقه دانسته و می‌افزاید: آیت‌الله علی خامنه‌ای در سال 1990 گفته بود که نیروی قدس مأموریت دارد سلول‌های حزب‌الله را در سراسر جهان ایجاد کند.

نویسنده مقاله خاطرنشان کرد: در حالی که نفوذ ایران در منطقه افزایش می‌یابد، نگرانی اصلی از تجدید مناسبات بین حزب‌الله و سازمان‌های فلسطینی است. تلاش اخیر ایران برای ترغیب حماس به پشتیبانی از حزب‌الله، علیرغم درگیری بین شیعیان و سنی‌ها، اسرائیلی‌ها را بیش از همیشه به خطر می‌اندازد.

این روزنامه حزب‌الله را بازوی انقلاب ایران در منطقه شامات دانسته که در عین حال هویت لبنانی خود را حفظ کرده است.

🔷راهبرد آمریکا در خاورمیانه/ نقش ایران در سوریه و منطقه/ درخواست کمک فکری دفاعی از ایران/ تکفیری ها، نه داعش/ ایران و حمله اخیر رژیم صهیونیستی/ دلیل 'مرگ بر آمریکا'/ میزان محبوبیت ایران در جهان اسلام   




📢 سردار حسین همدانی، فرمانده سابق سپاه محمد رسول الله (ص) تهران


🔹یکی از راهبردهای آمریکا، ایجاد خاورمیانه جدید بود. این کشور می خواست عراق به 3 کشور، ایران به 5 کشور و سوریه نیز به 3 کشور تجزیه شود تا راحت استعمار کند. ایران این راهبرد را به شکست کشانید.


🔹پس از آن که شهدای ترور در سوریه به 100 نفر رسید، مقامات این کشور ترسیدند و می خواستند با غرب مذاکره کنند. ولی وقتی شمار 17 هزار ترور ایران را به آنها گفتیم، امیدوارانه به ایستادگی ادامه دادند.

 

🔹ما در منطقه نزدیک به مرز مشترک با اسرائیل، یک پارک درست کردیم که به 31 قسمت به نام استان ‌های کشور تقسیم شده است. 200 متر آن طرف‌ تر در مرز این رژیم، میدان مین و سیم خاردار و برج دیده بانی نصب کردیم و مردم آنجا همه روزه در دفاع از میهنشان از این برج دیده بانی می کنند.


🔹بیش از 10 کشوری که خطر گروه های تکفیری را برای خود احساس می کنند، در نامه رسمی از جمهوری اسلامی ایران برای کمک فکری در بعد دفاعی درخواست کردند؛ زیرا نیروهای مسلح این کشورها به مردم متکی نیستند.


🔹برای گروهک داعش از عنوان "تکفیری" استفاده کنید؛ زیرا داعش نام اختصاری دولت اسلامی عراق و شامات است و آنها شایستگی تشکیل دولت اسلامی را ندارند. تکفیری‌ ‎ها برای از بین بردن مقاومت اسلامی در منطقه ایجاد شده است.


🔹در واکنش به حمله اخیر اسرائیل، ایران می توانست هر یک ساعت به صورت زنجیره ای یک عملیات علیه آن انجام دهد و این رژیم این موضوع را در توان ما می دید ولی سیاست ایران چیز دیگری است.


🔹اسرائیل تصور می کرد در زمان انجام مذاکرات و وجود فشار اقتصادی، ایران از اهداف خود در دفاع از جریان مقاومت کوتاه می ‌آید و به همین دلیل حمله اخیر را صورت داد.


🔹اسرائیل بلا فاصله بعد از ترور مدعی شد نمی ‌دانست نیروهای ایرانی در منطقه هستند و با واسطه کردن 3 کشور پیام دادند «شما واکنش نشان ندهید ما دیگر این کار را نمی‌ کنیم».


🔹یکی از ژنرال‌ های آمریکا گفته است «ما هر کاری می‌ کنیم، اما ایران قدرت غلبه بر مشکلات را دارد انگار نیرویی آنها را هدایت می‌کند».


🔹نباید شعار "مرگ بر آمریکا" فراموش شود تا بدین وسیله مردم به دشمن اصلی که همان آمریکاست توجه کنند.


🔹بیش از 70 درصد جوانان اهل سنت جهان اسلام، طرفدار ایران و انقلاب آنند.




💢مشرق نیوز💢

دکتر ﺳﻌﯿﺪ ﺟﻠﯿﻠﯽ در صفحه خود نوشتند :

ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﺩﺭ ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﺗﺬﮐﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ

ﺍﯾﻦ ﭘﺴﺖ ﺟﻬﺖ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﻭ ﺭﻭﺷﻨﮕﺮﯼ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ

______________________________

ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﻣﺨﺎﻟﻔﺖ ﺷﺪﯾﺪ ﻣﺮﺍﺟﻊ، ﺑﻪ ﯾﮏ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪﻩ ﯼ ﺯﻥ

ﻣﺠﻮﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪ

ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺪ ﭘﺴﺮ ﺭﺳﯿﺪ !

ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭﯾﺴﺖ

______________________________

ﻭ ﻧﮑﺘﻪ ﺍﺻﻠﯽ ﺩﺭ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺑﺎ ﮐﯿﺴﺖ

ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﺑﺎ ﻧﯿﻤﺎ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺩﻭ ﺩﻫﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺩﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ

ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ

ﻧﯿﻤﺎ ﺑﻬﻨﻮﺩ، ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻣﺴﻌﻮﺩ ﺑﻬﻨﻮﺩ، ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺱ ﺷﺒﮑﻪﻫﺎﯼ ﻓﺎﺭﺳﯽﺯﺑﺎﻥ

ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﯽﺑﯽﺳﯽ ﻓﺎﺳﯽ، ﺻﺪﺍﯼ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ .. ﺍﺳﺖ

ﻣﺴﻌﻮﺩ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻠﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﺿﺪﻓﺮﻫﻨﮕﯽ ﻭ ﺿﺪ ﺩﯾﻦ

ﺳﺮﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 1381 ﺑﻪ ﻟﻨﺪﻥ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﺮﺩ

ﻣﺴﻌﻮﺩ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺑﺴﺰﺍﯾﯽ ﺩﺭ ﺷﮑﻞ ﮔﯿﺮﯼ ﻭ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺯﯼ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ bbc

ﻓﺎﺭﺳﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ

ﻧﯿﻤﺎ ﺑﻬﻨﻮﺩ ‏(ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ‏) ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﺍﺩﯾﻮﯼ ﺍﺭﮔﺎﻥ ﺭﺳﻤﯽ ﭘﻨﺘﺎﮔﻮﻥ

ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﻣﯽﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺗﻔﮑﺮﺍﺕ ﻭﯼ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﭘﺪﺭﺵ

ﺍﺳﺖ

ﻧﯿﻤﺎ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﺩﺭ ﺳﺎﻝ 88 ﺍﺯ ﺣﺎﻣﯿﺎﻥ ﺟﻨﺒﺶ ﺳﺒﺰ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﺩﺭ

ﻫﻤﺎﻥ ﺳﺎﻝ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺍﺛﺮ ﯾﮏ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺳﺒﺰ ﺭﻭﯼ ﺗﯽﺷﺮﺕ

ﺳﻔﯿﺪﺭﻧﮓ ﻭ ﻃﺮﺍﺣﯽ ﭼﻬﺮﻩﻫﺎﯼ ﺳﺮﺍﻥ ﻓﺘﻨﻪ ﻭ ﯾﺎﺭﺍﻧﺸﺎﻥ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎﺱﻫﺎﯼ

ﻧﯿﻤﻪ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﻮﺩ

ﻧﯿﻤﺎ ﺑﻬﻨﻮﺩ ﺣﺘﯽ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺭ ﺭﺳﺎﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻋﻼﻭﻩ ﺑﺮ

ﺗﻮﻫﯿﻦ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﺷﺨﺼﯽ ﺳﯿﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺧﻂ ﻭ ﻣﺸﯽ ﭘﺪﺭﺵ ﺭﺍ

ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻣﯿﮑﻨﺪ

ﺣﺎﻝ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭼﻨﯿﻦ ﺷﺨﺼﯽ ﺟﻮﺍﺯ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻣﺪ ﺭﺍ ﺑﻪ

ﺭﺍﺣﺘﯽ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ !

ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎﻩ ﻟﺒﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﻧﯿﻤﻪ ﻋﺮﯾﺎﻥ ﻭ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ

ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻭ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﻣﯿﺸﻮﺩ

X