معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 820061
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

فضیلت زیارت امام حسین علیه السلام - بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِیمِ


محمد بن مسلم از امام باقر علیه السلام روایت کرده که فرمود:


اگر مردم می دانستند چه فضیلتی در زیارت مزار امام حسین علیه السلام است، به تحقیق از شوق می مردند و جان شان به خاطر حسرت، بر آن قطعه قطعه می شد.


رواوی می گوید: عرض کردم چه فضیلتی در آن است؟


حضرت فرمود:


هر کس از روی شوق به سوی مزار آن حضرت بیاید، خداوند برای او هزار حج قبول شده، و هزار عمره ی پسندیده، و اجر هزار شهید از شهدای بدر، و پاداش هزار روزه دار، و ثواب هزار صدقۀ قبول شده، و هزار بندۀ که به خاطر رضای خدا آزاد شده را می نویسد... و قبر او به مقدار افق دیدش وسیع می گردد، و خداوند او را از فشار قبر و از ترس منکر و نکیر ایمن می گرداند، و دری برای او به بهشت باز می شود، و نامۀ عملش به دست راست او داده می شود، و روز قیامت نوری به اعطا می شود که بین مغرب و مشرق را نورانی می کند و ندا داده می شود: این از زائران حسین است که با اشتیاق به سوی او آمده، هیچ کس در روز قیامت باقی نمی ماند، مگر این که آرزو می کند ای کاش زائر حسین علیه السلام می بود.


(کامل الزیارات، صفحه142، باب56، روایت3)




هدیه به روح مطهر امام حسین علیه السلام صلوات


الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ



به امام حسین ع عرض شد از رسول خدا ص چه شنیده ای داری فرمود شنیدم می فرماید  ان الله یحب معالی الا مور و یکره سفسافها            خداوند صفات عالی وارزشمند را دوست دارد وخصلت های پست را دوست ندارد وشنیدم  میفرماید کسی که خدا را اطاعت کند خدا درجه اش را بالا می برد وکسی که معصیت ونافر مانی نماید خدا اورا ضایع ونابود می سازد وکسی که نیت و هدفش را برای خدا خالص کند خدا او را زینت می بخشد وکسی که به انچه پیش خداست اطمینان و اعتماد کند خدا اورا بی نیاز نماید و کسی که  به خدا تکبر ورزد وبزرگی فروشد       خداوند اورا ذلیل سازد 
امام حسن (ع) میفرماید : 

از بهره زبانت همان مقدار برای تو کفایت میکند که راه هدایتت را از گمراهی روشن کند . 

کفاک من لسانک ما اوضح لک سبیل رشدک من غیک . 

بحار الانوار ، ج 78 ، ص 114 


  قال امام المجتبی علیه السلام: بین الحق و الباطل اربع اصابع،ما رایت بعینیک فهو الحق وقد تسمع باذنیک باطلا کثیرا.

(از هر معصوم چهل حدیث، ص 105)

امام حسن علیه السلام فرمود: بین حق و باطل به اندازه چهار انگشت فاصله است، آنچه با چشم ببینی حق است و چه بسا که باطل زیادی را با گوش بشنوی.

لاتـَرفع حــاجَتَک إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب 

جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار ، یا صاحب مروت ، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.

تحف العقول

 إنَّ شیعَتَنا مَنْ سَلِمَتْ قُلُوبُهُمْ مِنْ کُلِّ غِشٍّ وَ غِلّ وَ دَغَل.

شیعیان و پیروان ما (اهل بیت عصمت و طهارتعلیهم السلام) آن کسانى هستند که افکار و درون آن ها از هر گونه حیله و نیرنگ و عوام فریبى سلامت و تهى باشد.

تفسیرالإمام العسکرى: ص 309، ح 154، بحارالأنوار: ج 65، ص 156، 

 مِن عَلامَاتِ أَسبَاب الجَهلِ المُمارَاة لِغَیر أَهلِ الفِکر.

یکی از نشانه های جهل و نادانی ، نزاع و جدال با غیر اهل فکر است.

بحار الانوار، ج 78، ص 1

مَنْ عَرَفَ حَقَّ أَبَوَیْهِ الاْفْضَلَیْنِ مُحَمَّد وَ عَلىّ، و أطاعَهُما، قیلَ لَهُ: تَبَحْبَحْ فى أیِّ الْجِنانِ شِئْتَ.

هر شخصى که حقّ والدینش محمّد (صلى الله علیه وآله وسلم) ، و علىّ (علیه السلام) را که با شرافت و با فضیلت ترین انسان ها هستند، بشناسد و ـ در تمام امور زندگى ـ از ایشان تبعیّت و اطاعت کند; در قیامت به او خطاب مى شود: هر قسمتى از بهشت را که خواستار باشى، مى توانى انتخاب کنى و در آن وارد شوى.

نهج الشّهادة: ص 293، تفسیرالامام العسکرى: ص 330، بحار: ج 23

أَهْلَکَ النّاسَ إثْنانِ: خَوْفُ الْفَقْرِ، وَ طَلَبُ الْفَخْرِ.

دو چیز مردم را هلاک و بیچاره گردانده است: 

یکى ترس از این که مبادا در آینده فقیر و نیازمند دیگران گردند. و دیگرى فخر کردن ـ در مسائل مختلف ـ و مباهات بر دیگران است.

 لا یَکْمِلُ الْعَقْلُ إلاّ بِاتّباعِ الْحَقِّ.

بینش و عقل و درک انسان تکمیل نمى گردد مگر آن که ـ أهل حقّ و صداقت باشد و ـ از حقایق، تبعیّت و پیروى کند.

نهج الشّهادة: ص 356، بحارالأنوار: ج 75، ص 127

X