معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 776773
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

به چه افرادی بیشتر توصیه به مصرف تخم مرغ می کنیم؟ میزان مصرف در گروههای سنی مختلف:

وی افزود : مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده ،کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و کلیه بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری بدلیل ارزش غذایی بالا توصیه اکید می شود. که خوردن یک تخم مرغ در روز در آنها کاملاً بلامانع و در برخی موارد توصیه اضافه تر هم ممکن است انجام شود. در هر صورت مصرف تخم مرغ از 8 ماهگی در کودکان قابل انجام بوده و توصیه می شود تا یک سالگی 1 زرده کامل یک روز در میان و از 2 سالگی به بالا یک تخم مرغ در روز مناسب است. به گزارش سلامت نیوز همچنین ساندویچ تخم مرغ علاوه بر اینکه می تواند بعنوان یک غذای کامل در یک وعده غذایی مورد استفاده قرار گیرد،  نوعی میان وعده مقوی و مغذی برای همه افراد جامعه به ویژه دانش آموزان نی بسیار مفید است.


چه افرادی باید در مصرف تخم مرغ احتیاط کنند؟

وی گفت : در افراد دارای بیماری دیابت، فشار خون بالا و، بیماریهای قلبی ، چاقی و بیماریهای کبدی مصرف تخم مرغ تا حدود 3 عدد در هفته باید محدود شود.  این محدودیت مصرف تنها در مورد زرده تخم مرغ است که حاوی کلسترول می باشد و مصرف سفیده تخم مرغ  نه تنها خطری نخواهد داشت بلکه در این گروههای خاص مفید هم خواهد بود. در بیماریهای ذکر شده باید از خوردن غذاهای چرب نیز همراه تخم مرغ خودداری کرد و روش پخت تخم مرغ نیز باید بدون استفاده از روغن باشد.

بادام، فندق، پسته و غیره سرشار از چربی‌های مفید هستند زیرا حاوی میزان زیادی امگا 3 می‌باشند.


گردو نیز حاوی امگا 3 است اما متأسفانه بدن ما امگا 3 کمی جذب می‌کند. البته زمانی که آجیل میل می‌کنید حواستان به اضافه وزن حاصل از آن باشد. میزان چربی موجود در این دانه‌های روغنی بین 50 تا 60 درصد تخمین زده شده است.


برای افرادی که نگران اضافه وزن هستند توصیه می‌کنیم روزانه بیش از 5 عدد بادام یا پسته یا فندق و بیشتر از 3 عدد میوه‌ی خشک مصرف نکنند. بقیه‌ی افراد نیز دچار افراط نشوند.


: ضد یبوست


یکی از عمده‌ترین فواید میوه‌های خشک این است که سرشار فیبر هستند و برای همین در رفع مشکل یبوست بسیار موثر عمل می‌کنند. زردآلوی خشک، انجیر و آلو خشک حاوی بیشترین میزان فیبرها می‌باشند.

دانه‌های روغنی مثل فندق، بادام و گردو منبع فوق‌العاده‌ی «روی» هستند که رادیکال‌های آزاد را خنثی و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند


برای حل مشکل، توصیه می‌شود روزانه یا بعد از صبحانه 3 عدد از این میوه‌های خشک میل کنید. البته باید به میزان گلوسیدهای این مواد غذایی توجه کنید.


توصیه می‌کنیم خودتان دست به کار شده و آلو، زرد آلو و انجیر را خشک کنید. توجه داشته باشید در حالت عادی هیچ ماده‌ی غذایی مضر نیست به شرط اینکه در مصرف آن زیاده‌روی نشود. تا می‌توانید از نعمت‌های الهی استفاده و لذت ببرید. در کنار تغذیه‌ی مناسب، ورزش را فراموش نکنید. روزانه حداقل بیست دقیقه پیاده روی کنید.


منبع: تبیان

دکتر ران فسندن نویسنده کتاب انقلاب عسل : “چه مقدار عسل کافیست؟ بطور کلی 3 یا 4 قاشق عسل در روز کافیست. بهترین رژیم غذایی که می توانید دنبال کنید این است که 1 یا 2 قاشق عسل را در صبح با مقداری میوه، ماست و یا گندمک بخورید. می توانید هنگام خواب یک قاشق عسل بخورید. راهکار دیگر این است که عسل را در غذاهای پخته مصرف کنید. کالری موجود در هر قاشق عسل 60 می باشد. بطور کلی کالری بدست آمده از شکر برای هر شخصی از 10 درصد تجاوز نمی کند در حالیکه در عسل به 180 تا 300 می رسد و این مقدار برای بدن کافیست”.


اگر یک رژیم مایعات دارید و از غذاهای دیگری استفاده نمی کنید باید بدانید که هر فرد میانسالی باید بین 150 تا 200 میلی لیتر عسل را مخلوط با آب بخورد.

مطالعات نشان می‌دهند که مصرف لوبیا و یا به طور کلی حبوبات می تواند تا میزان چشمگیری از وقوع هر نوع سرطان جلوگیری کند.


به گزارش سرویس علمی پژوهشی ایسکانیوز، به نقل از msn، 4 وعده مصرف حبوبات در طول یک هفته، 33 درصد شانس ابتلا به سرطان را در افراد به ویژه زنان کاهش می دهد. همچنین نسبت به کسانی که تنها یک باردر هفته حبوبات مصرف می کنند 22 درصد شانس ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. حبوبات دارای منیزیم، پتاسیم و فیبر و... هستند که به گونه ای باور نکردنی از رژیم غذایی افراد امریکایی به دور هستند. 

به عقیده پزشکان میزان مصرف حبوبات باید بستگی به میزان کالری که فرد در طول یک روز نیازمند است باشد. براساس الگوی غذایی پیشنهاد شده در سال 2005، افرادی که فعالیت روزانه کمی دارند باید در هفته 5 وعده و آنهایی که فعالیت زیاد دارند باید 6 وعده حبوبات مصرف کنند. این وعده می تواند شامل تنها نصف فنجان انواع  لوبیای پخته، نخود و نخود فرنگی یا عدس باشد.


آجیل سویا از منابع قابل توجه کلسیم میباشد در برنامه غذایی خود از این دانه مغذی استفاده کنید

چطور باید گوشت قرمز خورد؟


شما مجبور نیستید که همه انواع گوشت قرمز را کنار بگذارید، اما باید آن را به دقت انتخاب کنید، به طور مناسب آن را آمااده کنیدو به طور متعادل از آن بخورید. از قطعات گوشت چربی‌دار پرهیز کنید. همچنین دل و جگر و قلوه و گوشت های اندامی مانند آن و گوشت‌های فراوری‌شده (سوسیس،هات داگ، کالباس و بیکن و مانند آنها) را کنار بگذارید.


قطعات گوشت یکپارچه چربی‌دار را نخرید و گوشت پاک شده و لخم بخرید. همه چربی‌های قابل مشاهده گوشت را قبل از پختن بگیرید.


از تف دادن یا سرخ کردن گوشت پرهیز کنید، و به جای آن گوشت را آب‌پز کنید، یا در فر بگذارید، یا طوری روی اجاق بپزید که چربی ذوب شده آن جدا شود.


اگر گوشت را آرام‌پز می‌کنید، پیش از سرو غذا چربی‌های آن را جدا کنید و بالا خره برای پیشگیری از عفونت‌های منتقل شونده از راه غذا گوشت باید تا 74 درجه سانتی‌گراد حرارت ببیند اما مراقب باشید که گوشت زغالی نشود.




افزایش خطر سرطان پروستات

افزایش احتمال سرطان روده بزرگ

افزایش میزان مرگ و میر : مصرف مقادیر زیاد گوشت فرآوری‌شده (مانند کالباس و سوسیس) با 16 درصد خطر مرگ بیشتر همراهی داشت.

مسئله این نیست که گیاهخوار شوید، مسئله این است که ضمن لذت بردن از غذا از سلامت‌تان نیز محافظت کنید. در این مورد فکر کنید و راه‌های جدید غذا پختن یا سبک‌های جدید غذاخوردن را پیدا کنید.


گوشت را یک غذای جانبی بشمارید، نه غذای اصلی. گوشت باید بخش کوچکی از غذا را تشکیل دهد، و از غلات، حبوبات و سبزیجات به عنوان غذای اصلی استفاده کند. میزان مصرف گوشت قرمزی را در حلیم‌ها یا دم‌پختک‌ها استفاده کاهش دهید یا به کلی آن راحذف کنید و از گوشت بوقلمون به جای آن استفداده کنید.


به طور کلی در هفته هر فرد فقط به اندازه ۲۰۰ گرم گوشت قرمز (گوساله گوسفند شتر )استفاده کند که گوشت شتر بهتر میباشد

ک متخصص تغذیه گفت: مصرف ماهی کبابی بر ماهی سرخ کرده ارجحیت دارد اما اگر هنگام سرخ کردن ماهی از روغن های جامد استفاده شود، خطر گرفتگی عروق و بیماری های قلبی افزایش می یابد.

دکتر علی کشاورز با بیان اینکه غذاهای دریایی خصوصا ماهی سرشار از امگا ۳ است، گفت: امگا – ۳ علاوه بر پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، موجب آرامش اعصاب می شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ماهی از بهترین منابع پروتئینی مورد نیاز بدن است، گفت: هر چند میزان امگا – ۳ انواع ماهی متفاوت است ولی ماهی از هر نوع که باشد حاوی مقادیر فراوان امگا – ۳ است، بنابراین بهتر است ماهی به جای سایر گوشت ها حداقل ۲ نوبت در هفته مصرف شود ...



عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بر مصرف لیموترش همراه با ماهی تاکید کرد و گفت: لیمو نه تنها طعم بهتری به ماهی می دهد، بلکه ویتامین – ث موجود در آن به جذب بهتر آهن موجود در گوشت ماهی کمک می کند.

دکتر کشاوز با تاکید بر اهمیت جایگزین کردن گوشت ماهی به جای گوشت قرمز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، افراط در مصرف گوشت قرمز موجب افزایش خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان می شود.

وی در ادامه یادآور شد: مصرف ماهی کبابی بر ماهی سرخ کرده ارجحیت دارد، ولی اگر هنگام سرخ کردن ماهی از روغن های جامد که حاوی ایزومر ترانس بالایی هستند استفاده شود، خطر گرفتگی عروق و بیماری های قلبی افزایش می یابد.

این متخصص تغذیه گفت: بهتر است همراه با ماهی به جای برنج از سیب زمینی کبابی یا نان سبوس دار استفاده شود. افرادی که مصرف برنج را ترجیح می دهند، باید برای تهیه برنج از روغن های گیاهی استفاده کنند.

دکتر کشاورز در پایان یادآور شد: برخلاف تمایل عامه مردم به مصرف ماهی خوش نمک و شور، مصرف نمک زیاد همراه با ماهی موجب می شود، فرد مصرف کننده نه تنها از فواید مصرف ماهی بهره مند نشود، بلکه در معرض خطر ابتلا به افزایش فشارخون قرار گیرد.

 

منبع : ایسنا

پزشکان توصیه کرده‌اند به‌منظور حفظ سلامتی، کاهش وزن و جلوگیری از بروز عوارض قلبی و عروقی و بروز سرطان خطرناک روده، افراد بیشتر از گوشت سفید مانند ماهی و مرغ استفاده کنند.البته محققان در این میان نیز توصیه کرده‌اند که گوشت سفید کمتر سرخ شود و به‌طور مثال مرغ بیشتر در خورش‌ها یا به‌صورت آب پز مصرف شود.


مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120‌گرم آن حدود 70‌درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌‏سازد. همان‏ طور که می‌‏دانید بدن ما انسان‌‏ها از پروتئین تشکیل شده است و پروتئین‌ها از واحدهای ساختمانی‌ای به نام اسیدآمینه. انسان اسیدآمینه‌‏های لازم برای ساخت پروتئین‏‌های بد‏ن‏ خویش را از منابع حیوانی و گیاهی دریافت می‌کند و با آنها، پروتئین‏ مورد نیاز بدن خود را مورد بازسازی قرار می‌دهد. افرادی که می‌‏خواهند مقدار چربی غذای ‏خود را کم کنند، می‌‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند.


گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع شده کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع شده است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.


در کنار مرغ، مصرف گوشت ماهی نیز به‌دلیل پایین بودن میزان چربی‌ و کم‌خطر بودن آن برای قلب و عروق توصیه شده است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد، چربی موجود در غذاها یکی از دلایل بیماری کبد چرب غیرالکلی محسوب می‌شود. به نظر می‌ رسد ورود بی‌ رویه‌ی چربی‌ها به درون کبد ، زمینه‌ساز این بیمار است؛ وقتی کبد توانایی تنظیم جذب چربی‌ها را از دست می‌دهد. در افراد سالم حدود نصف چربی مصرفی به انرژی تبدیل شده و می‌سوزد و یک دوم باقی مانده در بافت چربی ذخیره می‌شود.به‌طور طبیعی فقط میزان کمی چربی در کبد ذخیره می‌شود. پیدا کردن ریشه‌ی چربی‌های ذخیره شده در کبد چرب غیرالکلی، برای پیشگیری و درمان این بیماری بسیار حایز اهمیت است.مهمترین نکات برای بر طرف کردن حالت کبد چرب :مصرف محدود مواد نشاسته ای-کاهش مصرف کربوهیدرات ها از جمله قند ساده-نان-ماکارونی-کیک ها- بیسکویت ودسرها توصیه میشود.افزایش مقدار سبزی ها ومیوه های خام وفیبر هااستفاده از آب سبزیجات اجتناب از غذا های سرخ شده و آماده وهر گونه مارگاریناجتناب از مواد لبنی که شامل:شیر-پنیر-خامه-بستنی- ماستاستفاده از محصولات سویا شیر و بنیر سویا برای جبران کلسیم شیراجتناب از مصرف نوشابه هانوشیدن دو لیتر یا ۸ لیوان آب در روزاستفاده از منابع غنی ویتامین ث و سلنیوم (یک توضیح اضافه این که مقدار کم سلنیوم مورد نیاز افراد سالم، در غذاهای دریایی، مانند میگو و ماهی وجود دارد.)

**مواد غذایی مفید برای کبد

مصرف بعضی از مواد غذایی طبیعی، فعالیت کبد را در حد مطلوب حفظ می کند. داشتن یک کبد سالم باعث می شود انرژی بیشتر و حال بهتری داشته باشیم. ولی کبد ی که بیمار است و به درستی کار نمی کند، باعث احساس خستگی، سردرد، اشکال در تنفس، حساسیت و عدم تحمل بعضی مواد غذایی، مشکلات پوستی و افزایش وزن می شود.

غذاهای مفید برای کبد به دو گروه عمده تقسیم می شوند:

1- مواد غذایی که فرآیند سم زدایی و تصفیه کبد را افزایش می دهند.

2- مواد غذایی غنی از آنتی اکسیدان که در طی فرآیند سم زدایی از کبد محافظت می کنند.

در قسمت زیر به 8 ماده غذایی مهم که برای کبد مفید هستند، اشاره می شود:

1- سیر و پیاز: سیر حاوی آلیسین (یک نوع آنتی اکسیدان) است که یک ترکیب سولفوردار است و برای سم زدایی بهتر و موثرتر کبد لازم است. سیر به کبد کمک می کند تا بدن را از آلودگی جیوه، بعضی مواد افزودنی موجود در غذاها و هورمون استروژن پاک کند.

2- انواع کلم (مثل بروکلی، گل کلم، کلم قمری، کلم پیچ و کلم بروکسل):

کلم ها دارای خاصیت سم زدایی قوی برای کبد هستند. این سبزیجات دارای موادی هستند که بعضی سموم را در بدن خنثی می کنند؛ مثل نیتروزامین های موجود در دود سیگار ، و افلاتوکسین موجود در بادام زمینی.

همچنین انواع کلم دارای موادی بنام «گلوکوزینولات» هستند که باعث می شوند کبد آنزیم هایی را تولید کند که برای انجام فرآیند سم زدایی لازم هستند.

3- آب لیمو ترش تازه در آب داغ:

آب لیمو ترش تازه را در یک لیوان آب داغ بریزید و اول صبح بطور ناشتا بنوشید(البته اگر ناراحتی معده ندارید). این کار باعث می شود کبد پاک شود و عمل سم زدایی و تصفیه آن افزایش یابد.

همچنین تولید صفرا را تحریک می کند، معده و روده را پاک می کند و حرکات روده ای را افزایش می دهد.

4- چغندر:

چغندر، تصفیه ی خون را تقویت می کند و فلزات سنگین را در بدن جذب می کند.

5- میوه های غنی از آنتی اکسیدان:

بر اساس مطالعاتی مشخص شده که میوه های زیر بیشترین مقدار آنتی اکسیدان ها را دارند که به ترتیب غنای آنتی اکسیدانی عبارتند از:آلو- کشمش- زغال اخته- شاتوت- توت فرنگی- تمشک- پرتقال- گریپ فورت سرخ- طالبی- سیب و گلابی.در طی فرآیند سم زدایی یا تصفیه کبد ، تعداد زیادی رادیکال آزاد تولید می شود که برای سلامت کبد مضر هستند. آنتی اکسیدان ها از کبد در برابر آسیب رادیکال های آزاد، محافظت می کنند.

6- سیب:

سیب دارای پکتین است که می تواند به فلزات سنگین موجود در بدن متصل شود (به خصوص در روده بزرگ) و باعث دفع آنها از بدن شود. این کار بار کبد ی را کاهش می دهد و ظرفیت سم زدایی آن.

7- آرتیشو (کنگر فرنگی):

آرتیشو تولید صفرا را افزایش می دهد. یکی از کارهای صفرا این است که سموم بدن را از طریق روده پاک می کند.

30 دقیقه بعد از خوردن یک گلوله آرتیشو(تصویر بالا)، ترشح صفرا تا صد درصد افزایش می یابد. 8- سالاد سبزیجات برگی شکل تند:

این سالاد ترشح و جریان صفرا را در داخل کبد افزایش می دهد و تحریک می کند؛ مثل اندیو(شکل بالا) و کاسنی تلخ.

دسته ها : سلامت باشید
1393/12/6 23:39

نوشیدنی معجزه آسا برای درمان تمام بیماری ها

میوه ها و سبزیجات بهترین غذا برای  بدن انسان می باشد. اما تنها تعداد کمی از ما ترجیح میدهیم مواد غذایی سالم بخوریم.این آب میوه یک نوشیدنی معجزه آسا است که بسیار مفید است

مواد لازم:

1 عدد هویج

1 عددسیب زمینی

1 عدد سیب

طرز تهیه:

اول،  میوه ها و سبزیجات را شسته، سپس آنها را  به قطعات کوچک برش داده در آبمیوه گیری بریزید و بلافاصله بنوشید. بخاطر طعم و مزه آن کمی آبلیمو بریزید

این نوشیدنی را در صبح با معده خالی یا یک ساعت بعد از صبحانه و برای نتایج سریع تر دو بار در روز بنوشید.

این نوشیدنی معجزه آسا برای درمان بیماریهای زیر است:

انجام سم زدایی،روده را تمیز کرده و یبوست را درمان میکند.

مانع توسعه سلول های سرطانی می شود.

سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.

درد قاعدگی را کاهش می دهد.

ریه ها راتقویت کرده،  از حملات قلبی و فشار خون بالا جلوگیری می کند.

قرمز ی چشم و خسته و یا خشکی آن را درمان میکند.

بوی بد دهان به دلیل مشکلات عفونت گلو، از بین می برد.

دردهای عضلانی ناشی از ورزش  را درمان میکند

این نوشیدنی  عوارض جانبی ایجاد نمی کند. این مواد مغذی است  و به ک

دسته ها : سلامت باشید
1393/12/2 9:2

ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺧﻮﺵﺍﺧﻼﻗﯽ

--------------------------

ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺧﻮﺵﺍﺧﻼﻗﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﯾﯽ ﮐﻪ ﯾﻪ ﮐﻮﭼﻮﻟﻮ ﺑﺪ ﺍﺧﻼﻕ ﺷﺪﯼ

ﺍﮔﺮ ﻣﺪﺗﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﯾﺎ ﻣﯽﺑﯿﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﺴﺮﺗﺎﻥ،

ﺑﭽﻪﻫﺎ ﯾﺎ ﻭﺍﻟﺪﯾﻨﺘﺎﻥ ﺑﺪﻗﻠﻖ ﻭ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺷﺪﻩﺍﻧﺪ ﻭﻗﺖ ﺁﻥ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ

ﺑﻪ ﻓﮑﺮ ﺟﺬﺏ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B6 ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﺎﺷﯿﺪ .

ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B6 ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺧﻮﺵﺧﻠﻘﯽ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺩﺍﺭﺍﯼ

ﺧﻮﺍﺻﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﻣﻐﺰ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﯽﮔﺬﺍﺭﺩ . ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ

ﺑﯿﺶﺗﺮﯾﻦ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺭﻭﯼ ﻧﺎﻗﻞﻫﺎﯼ ﻋﺼﺒﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﻭﭘﺎﻣﯿﻦ

ﻭ ﺳﺮﻭﺗﻮﻧﯿﻦ ﺍﺳﺖ. ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﻧﺎﻗﻞ ﻋﺼﺒﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﻭﯼ ﺧﻠﻖ ﻭ ﺧﻮﯼ

ﻫﻤﻪ ی ما دارند .

ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ B6 ﺍﮐﺴﯿﮋﻥﺭﺳﺎﻧﯽ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﻪ ﻣﻐﺰ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽﮐﻨﺪ، ﺳﯿﺴﺘﻢ

ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺍﺹ ﺁﻧﺘﯽﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻧﯽ ﺁﻥ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺷﺮ

ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﺳﻤﯽ ﺧﻼﺹ ﻣﯽﮐﻨﺪ . ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺭﺍ ﺍﺯ

ﻃﺮﯾﻖ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ . ﻣﻮﺍﺩ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﺯﯾﺮ ﺣﺎﻭﯼ

ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﺍﺭﺯﺷﻤﻨﺪ ﻫﺴﺘﻨﺪ :ﻣﺎﻫﯽ ﺁﺯﺍﺩ، ﺟﮕﺮ، ﻣﻮﺯ، ﺳﯿﺐﺯﻣﯿﻨﯽ،

ﺁﺟﯿﻞ، ﻋﺪﺱ، ﻟﻮﺑﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪ، ﺟﻮﺍﻧﻪﯼ ﮔﻨﺪﻡ، ﻣﺨﻤﺮ ﺁﺏ ﺟﻮ، ﺳﻮﯾﺎ، ﺗﺨﻤﻪﯼ

ﺁﻓﺘﺎﺏﮔﺮﺩﺍﻥ، ﮐﻠﻢ، ﮐﻠﻪﭘﺎﭼﻪ، ﮔﻮﺷﺖ ﻗﺮﻣﺰ، ﮔﻮﺷﺖ ﺳﻔﯿﺪ

دسته ها : سلامت باشید
1393/12/2 8:51

امام صادق (ع) :

بر شما باد به کاهو خوردن، که خونت را تصفیه میکند.


امام صادق (ع) :

ترک نکنید شام خوردن را اگر چه سه لقمه با نمک باشد .

هر کس یک شب شام نخورد رگی از رگ های جسمش میمیرد و ابدا زنده نمیگردد.


امام رضا (ع) :

داخل شدن به حمام با شکم پر باعث قولنج میگردد.


امام صادق (ع) :

اگر مردم خاصیت سیب را میدانستند ، فقط با سیب به درمان مریض میپرداختند.


امام صادق (ع) :

هر کس به بخورد تا چهل روز حکمت بر زبانش جاری شود.


امام صادق (ع) :


هر کس غذا را با نمک شروع کند هفتاد درد و آنچه او نمی داند و خدا می داند از او دفع می گردد.


امام صادق (ع) :

نان را گرامی بدارید که برای ایجاد آن، همه ی موجودات بین عرش و زمین به کار افتاده اند.


امام صادق (ع) :

هر چیزی زینتی دارد و زینت سفره سبزی است.


پیامبر اکرم (ص) :

بهترین آشامیدنی در دنیا و آخرت آب است.


امام صادق (ع) :

اگر آدم گرسنه انار بخورد، سیر میشود و اگر آدم سیر انار بخورد غذایش هضم میگردد.


امام علی (ع) :

هرکس عمر زیاد میخواهد، صبح زود ناشتایی بخورد.

X