معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 778585
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 فقط دلیل جدایی ز تو گناه من است
ثمر از این همه غفلت دل سیاه من است 
همیشه ذکر تو را من به روی لب دارم 
که نام تو گل زهرا دلیل راه من است
ببین که روز سپیدم ز هجر تو شام است 
بیا و نور فکن که چهره تو ماه من است
جدایی از تو بلایی عظیم و جانکاه است
گواه قلب حزین سردی نگاه من است
بگو به آن دو ملک در سیاهی قبرم
که این غلام قدیمی بارگاه من است
1393/11/24 15:50
یکی می پرسد اندوه تو از چیــست؟؟؟
سبب ساز سکوت مبهـــــمت کیـــست؟؟؟
برایش صادقانه می نویسم...
برای آنکه باید باشد و نیســـت!!! ... 
غصه ی هجران یارم کار دستم می دهد 
روزگاری انتظارم کار دستم می دهد 

گریه خواهم کرد هر آیینه بر احوال خویش 
چشم های بی قرارم کار دستم می دهد 

باخودم می گویم اقایم رهایم می کند 
آخرش این حال زارم کار دستم می دهد 

با گناهان روز و شب احساس سنگینی کنم 
عاقبت این کوله بارم کار دستم می دهد 

هم دروغ مستحبی هم خیانت هم دغل 
وای من این کسب و کارم کار دستم می دهد
 
سفره ی پر زرق و برقی دارم اندر خانه ام 
لقمه های شبهه دارم کار دستم می دهد 

گرچه آزادم ولی گویم اسیری بهتر است 
انتخاب و اختیارم کار دستم می دهد 

لیت شعری برلب اما بی تفاوت گشته ام 
های و هوی هر شعارم کار دستم می دهد

فکر و ذکرم شد ردیف شعرهای تازه ام 
این غزل هایی که دارم کار دستم می دهد 

بدحسابم ، حضرت زهرا ضمانت می کند؟ 
اعتباری که ندارم کار دستم می دهد


دست من خواهد گرفت آن خانمی که ناله زد 
دست افتاده ز کارم کار دستم می دهد   
1393/11/24 15:48
1393/11/24 15:45
دهه فجر بر فجر آفرینان مبارک باد
دسته ها : روزهای مهم
1393/11/16 1:35

هرکس شهید حق شد، همراه با حسین است


آری مسیر عشق از، عبـــاس تـــا حسین است


در کربـــــلای این عصــــر، سوگنــــد بر ابوالفضل


«لبیک یا خامنـــــــه ای لبیک یا حسین است»


*****************


خواندیم وصیت شهیدان این بود


در توصیه پیــــــر جماران این بود


یعنی که فدایـــی ولایت باشیم


آری سبب عــــــزت ایران این بود

دسته ها : اشعار ناب
1393/11/16 1:30

آقای روحانی! سخن از کج بودن کت ظریف و عینک او نیست/ پیاده روی با کری دهن‌کجی به انقلاب، مردم و شهدا بود

حضور وزیرخارجه محترم در پاریس، آنهم دقیقا در حالی که دولت فرانسه نمایش زشت حمایت از کاریکاتور موهن علیه رسول‌خدا(ص) را برپا کرده و برای چاپ این کاریکاتور موهن مبلغ یک میلیون یورو به نشریه شارلی کمک مالی کرده بود، چگونه قابل توجیه است؟


به گزارش گروه فضای مجازی «»خبرگزاری دانشجو»، حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان به سخنان حسن روحانی در جمع ورزشکاران و جشنواره فارابی واکنش نشان داد و نوشت:



 1- روز جمعه آقای روحانی رئیس‌جمهور محترم در مراسم تجلیل از مدال‌آوران بازی‌های آسیایی و پارا‌ آسیایی بار دیگر منتقدان دولت را به باد انتقاد گرفت و ضمن متهم کردن آنان به همصدایی با دشمنان، خطاب به ورزشکاران پرسید؛ «اگر کسی - در‌مسابقات- با طرفداران حریف همصدا شود، برای شما قابل قبول است؟» و در توضیح بیشتر گفت «اگر آنجا ورزشکار ایرانی پیروزی به دست نیاورد، حریفان کف بزنند و کسی با آنها همصدا شود، آیا این موضوع نزد ایرانیان قابل قبول است؟ هیچکس نمی‌پذیرد تا تحت پوشش انتقاد برای حریف کف بزند»!


درباره این اظهارنظر آقای دکتر روحانی که معطوف به منتقدان هسته‌ای بود و دیروز در جشنواره فارابی نیز به گونه دیگری تکرار شد، گفتنی است؛


اولا: ایشان تلویحا می‌فرمایند که در مذاکرات هسته‌ای یکسال‌و چند ماهه اخیر، تیم هسته‌ای کشورمان بازنده و پیروزی با 5+1 بوده است، «اگر آنجا که ورزشکار ایرانی پیروزی به دست‌نیاورد و...»!


ثانیا: ایشان کدام منتقدی را می‌توانند آدرس بدهند و دستکم  یک نمونه - تاکید می‌شود فقط یک نمونه - بیاورند که برای پیروزی حریف کف زده و گروه 5+1 را تشویق کرده باشد؟! و این در حالی است که همه شواهد مستند و موجود حکایت از آن دارد که منتقدان برخلاف اظهارات آقای روحانی، در همه موارد - بدون‌استثناء- زیاده‌طلبی، باج‌خواهی و قانون‌شکنی حریف را به شدت محکوم کرده‌اند، آیا نمونه‌ای غیر از این سراغ دارند؟!


ثالثا: فقط نیم‌نگاهی به انبوه پرحجم اخبار و گزارش‌ها، به وضوح نشان می‌دهد که مقامات رسمی و رسانه‌های حریف هربار بعد از هر مذاکره، به خاطر امتیازات نقدی که دریافت کرده‌اند، برای جناب دکتر روحانی و تیم هسته‌ای کشورمان کف زده و نرمش بی‌جای منجر به امتیازدهی آنان را ستوده‌اند! و در همان حال به منتقدان، با اهانت‌آمیزترین عبارات و اظه ارنظرها حمله کرده‌اند.


رابعا: با توجه به نکات یاد شده و ضمن پوزش از رئیس‌جمهور محترم، ایشان در تمثیل مورد اشاره خویش، صورت‌مسئله را تغییر داده‌اند و حال آن که باید می‌پرسیدند و یا باید از ایشان پرسید؛ اگر در یک مسابقه فوتبال، یکی از اعضای تیم کشورمان، چندین بار متوالی به دروازه خودی گل بزند! واکنش منطقی و عاقلانه تماشاگران و منتقدان چه خواهد بود؟ و چه باید باشد؟ آیا غیر از این است که از سرمربی می‌خواهند بازیکن خطاکار و یا غیرحرفه‌ای را «تعویض»! کند؟! اما اگر معلوم شود خطای بازیکن مورد اشاره به علت راهنمایی‌ها و راهکارهای غیرحرفه‌ای و غلطی بوده است که خود سرمربی به وی ارائه کرده بود، از تماشاگران و منتقدان چه انتظاری هست؟ آیا انتقاد - و حتی نه اعتراض- به سرمربی کمترین و ابتدایی‌ترین حقی نیست که بایستی تماشاگران و منتقدان دلسوز از آن برخوردار باشند؟! بدیهی است در هیچیک از دو حالت یاد شده- که حالت سومی هم ندارد- هیچکس حریف را تشویق نمی‌کند، که نکرده است و البته هیچکس هم برای بازیکنی که به دروازه‌ خودی گل می‌زند و سرمربی که به وی راهکارهای خطا می‌دهد، کف نمی‌زند و نباید بزند!


2- این واقعیت اگرچه تلخ و ناگوار است ولی متأسفانه قابل انکار نیست که انتقاد اخیر رئیس‌جمهور محترم از منتقدان- باز‌هم با عرض پوزش- به دولت ایشان باز می‌گردد. زیرا جناب روحانی و برخی از دولتمردان ایشان بوده‌اند که طی یکسال و چند ماه گذشته، برای پیروزی‌های حریف کف زده‌اند! و بی‌آن‌که امتیازی بگیرند، حریف را پس از هر امتیازی که دریافت داشته است تشویق کرده‌اند و بدیهی است این تشویق‌های نابجا با «تحقیر»! هرچند ناخواسته دولت و ملت ایران همراه و همزاد بوده است که برشمردن موارد آن به درازا می‌کشد ولی به عنوان تازه‌ترین نمونه می‌توان به تسلیم ایشان در برابر زورگویی و خواسته غیرقانونی آمریکا اشاره کرد که از صدور ویزا برای آقای حمید ابوطالبی به عنوان نماینده رسمی ایران در سازمان ملل متحد خودداری کرده بود و جناب رئیس‌جمهور با عقب‌نشینی آشکار،  آقای خوشرو را به جای او معرفی کرد. این عقب‌نشینی در حالی است که آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود بر حفظ اعتبار و حرمت پاسپورت ایرانی تأکید کرده بود و باید پرسید، آیا تن دادن به بی‌احترامی آمریکا نسبت به پاسپورت ایرانی آنهم در مقیاس خودداری از صدور ویزا برای نماینده رسمی رئیس‌جمهور کشورمان که در تاریخ سی‌و چند سال

1393/11/15 1:56

زن

و

مسائل قضایی و سیاسی

(شهادت ، قضاوت، افتاء ، سیاست)811

بخش سوم : زن و سیاست

بسم الله الرحمن الرحیم

مقدمه

کتاب حاضر تنظیم شده پنج جلسه بحث و انتقاد انجمن اسلامی پزشکان تحت عنوان « زن و مسائل قضایی و سیاسی است » که در اواخر سال 1345 و اوایل سال 1346 هجری شمسی توسط استاد آیت الله مطهری ایراد شده است در این کتاب درباره زن و چهار مسئله شهادت ، افتاء و سیاست بحث شده است .

زن و شهادت :

در مسائل قضایی دو مطلب است که نظر زن و مرد باید مورد توجه قرار بگیرد : یکی موضوع شهادت زن است که از نظر اسلام با شهادت مرد در سه جهت فرق دارد قضاوت است که لا اقل در فقه شعه زن نمی تواند قاضی شود .

در فقه شافعی بر همین نظر است ولی فقه حنفی این جور نیست ابو حنیفه می گوید زن می تواند قاضی شود .

محمد بن جریر طبری معروف که تاریخ معروف است : در فقه طبری زن می تواند قاضی باشد مطلقا هیچ اختصاص و تخصیصی هم ندارد .

شهادت زن

در مورد شهادت زن دو مطلب است : یکی همان چیزی که خیلی معروف است که هرجا دو مرد برای شهادت لازم است به جای آن، چهار زن لازم است . و اگر احیا نا در موردی یک مرد باشد و شاهد ملّفق از زن و مرد باشد .یک مرد باید باشد و دو زن در بسیاری از موارد هم اصلاً شهادت زن قبول نیست .

در آیه 282 سوره بقره : «یا ایها الذین امنو اذا تداینتهم بدین الی اجل مسمی فاکتبوه » حتما باید مرد باشند؟

ای اهل ایمان !هر وقت با یکدیگر معامله ای انجام دادید و دینی به ذمه یکی از دو نفر تا یک مدت معین باقی ماند این را حتما بنویسید ثبت کنند ننوشته از قضیه نگذرید تا اینجا با « ما نحن فیه » ارتباط ندارد ، عمده اش اینجاست : و استشهد و اشهدین من رجالکم»جستجو کنید دو شاهد از مردان خودتان . حالا حتما باید مرد باشند؟

اگر آن دو شاهد هردو شان مرد نیستند یک مرد و دو زن اما این شاهد ها ، اعم از مرد یا زن ، از کسانی باشند که مرّضی و پسندیده هستند .

«ان تضل احدیهما فتذکر احدیهما الاخری» : یک نکته سر همین جمله است . این جمله تعبیری است یرای اینکه چرا دو زن باید باشند؛ حالا یک زن باشد چطور ؟ می فرماید: برای اینکه اگر یکی از دو زن در مطلب گم شد.دیگری به یادش بیاورد ؛ دو تایی به اصطلاح ذهنهایشان را روی هم قرار دهند وآن دیگری به یاد آن اولی بیاورد.

چرا دو زن به جای یک مرد ؟

فرضیه اول : نقص عقل زن :

اسلام چون زن را ناقص العقل می داند می گوید شهادت دو زن برابر است با شهادت یک مرد که چیزی هم این جا اضافه می شود وآن این است : عقل جوهر انسانیت و ما به الامتیاز انسان از غیر انسان است.

پس موجودی که از لحاظ این جوهره و این ما به الامتیاز نصف موجود دیگر باشد آن موجود نصف انسان است.

وقتی که انسانیت انسان به عقل باشدن و این جا از لحاظ شهادت ، عقل زن مساوی با نیم عقل مرد شناخته شده است: پس از نظر اسلام انسانیت زن مساوی است با نیمی از انسانیت مرد این حرفی است که اغلب در این کتابها می نویسند.

باب شهادت به چیزی که ارتباط ندارد عقل است . شهادت به معقول جایز نیست . شهادت ، شهادت به محسوس است .اصلا در باب شهادتها به طور کلی شهادت در مورد محسوسات است که کسی بگوید من فلا ن جریان را دیدم یا فلان جریان را شنیدم

معقولات مربوط به معلومات است .

در مسئله دو زن به جای یک مرد در باب شهادت به پای این حساب گذاشت که عقل زن ضعیف تر است ،چون شهادت اصلاً با عقل کار ندارد . چیزی نیست که بخواهد حل و فصلش با عقل باشد .

فرضیه دوم : تقوا و عدالت زن نصف مرد است :

شاهد باید عادل باشد عدالتی که در این جا می گوییم همان تقوای مذهبی است . شاهد باید دارای ملکه تقوا باشد که به موجب آن از گناهان کبیره و اصرار به صغیره اجتناب می کند.

آیا می توان گفت که تقوای دو زن برابر است با تقوای یک نرد و عدالت دو زن برابر با عدالت یک مرد.

.عدالت در مسائلی چون امامت جماعت مرد نمی تواند به زن اقتدا کند ولی مسلم آن مربوط به عدالت زن نیست و لهذا زنهای دیگر می توانند یه یک زن اقتدا کنند.

این یک فرضیه و احتمالی است اما آنچه که خود قرآن تعبیر کرده است خلاف این است .

فرضیه سوم : به حفظ و ضبط ارتباط دارد .

در شهادت ، « احساس شرط است شاهد باید احساس کرده باشد عدالت برای شاهد شرط است .

شاهد باید ضبّاط باشد. شاهد نباید نسیان و فراموشی زیاد داشته باشد . فقها در باب خبر واحد که در فقه حجت است قید می کنند.

راوی علاوه بر اینکه باید عادل باشد ، باید ضبّاط باشد. اگر روای یک آدم عادل مسلم العداله ای هم هست ولی ضبطش خیلی خوب نیست ، زیاد فراموش می کند ، می گویند قولش معتبر نیست .

حال سوال اینجاست آیا می توان گفت که ضبط زن از ضبط مرد کمتر است ؟ اگر این را بگوییم باز دو توجیه می شود کرد: یکی اینکه که به طور کلی حفظ و ضبط زن از مرد کمتر آیا علم این را از ما قبول می کند یا نه ، در مسائل این گونه که می خواهد شهادت بدهد، حفظ و ضبطش کمتر است ؟ یعنی انسان به هر موضوعی که زیاد توجه دارد موضوعاتی که مورد علاقه اش است ، درآن موضوعات حفظ و ثبت اش خوب است و برعکس .

مسائلی که در مورد شهادت واقع می شود مسائلی است که از حدود کارهای زن خارج است،کارهای بیرونی است .

البته اسلام آن زنی را می گوید که طبق دستور خود اسلام عمل می کند که اشتغال و سرگرمی اش بیشتر به کارهای داخلی و بچه داری و تربیت دو فرزند و شوهرداری و خانه داری این جور چیزهاست .

آیه قرآن هم تکیه اش روی موضوع حفظ و ضبط است .

نه تکیه اش روی عقل است و نه روی ایمان و عدالت یک احتمال البته مطلب دیگر در باب شهادت هست وآن این است شهادت و قضاوت هر دو از مسائلی هستند که با احساسات انسان زیاد سرو کار دارند .

از لحاظ غرایز ، مشابهات زیادی میان زن و مرد هست ولی از لحاظ عواطف تفاوت از زمین تا آسمان است عواطف زن در مسائل خانوادگی از مرد قویتر است ، تاثرش سریعتر است ، زودتر به قلیان می آید .

این یک فرضیه احتمالی است اما آنچه که خود قرآن تعبیر کرده است خلاف این است .

عدالت برای شاهد شرط است .

باب شهاد و قضاوت با احساسات سرو کار دارد .زن در یک موردی که باید شهادت بدهد حقیقت یک جور حکم کند ولی احساساتش جور دیگری حکم کند؛ولی احساساتش جور دیگری حکم کند: مثلا یک التماس و یک خواهش کسی که شهادت علیه او تمام می شود کافی است که روح تو را منقلب کند این مربوط به ضعف علت وایمان و عدالت نیست بلکه مربوط به احساساتی بودن است .

این در میان مردان هم است مواردی که شهادت زن قبول نیست یکی رویت هلال یکی دیگر طلاق است در طلاق عدلین باید شهادت دهند یعنی صیغه طلاق باید در حضور دو عادل جاری شود باید مرد باشند.

اموری که موجب اجرای حد می شود شهادت به شرب خمر و اعمال خلاف عفت شهادت به سرقت

مواردی که شهادت زن و مرد باهم قبول است:

شهادت مرتبط به نکاح است بعضی می گویند اگر یک مرد و دو زن شهادت بدهند کافی است و بعضی ها نیز گفتند اگر یک زن هم شهادت بدهد کافی است .

مواردی که شهادت زن به تنهای کافی است :

در خصوص مسائل مالی ، به طور کلی دیون فقها تسریع کرده اند به هر شکلی که مالی از کسی بر عهده و به ضمه کسی باشد در این جا شهادت زن قبول است خواه مردی باشد یا نه.

شهادت به ولادت طفل حی ،مثل بکارت ، عادت ماهانه زن مسائلی که مربوط به خود زن است در این مسائل شهادت زن کافی است .

.

دسته ها :
1393/11/13 5:2
در حالیکه فنلاندی‌ها  با جمعیت 4/5 میلیون نفری خود معترف به بحران خانواده هستند، خانم معاون می گوید چون فنلاند برنامه موفقی در زمینه تقویت خانواده داشته، فعالان زن به آن سفر کرده‌اند! ...
گروه جامعه جهان نیوز- جواد بهادری: حکایت از آن قرار است که معاونت امور زنان و خانواده ی ریاست جمهوری، در چهارچوب قرارداد غیرقانونی خود با صندوق جمعیت سازمان ملل، هیئتی از زنان ایرانی را برای سفری به فنلاند می فرستد.

هیئت اعزامی، ترکیبی از کارشناسان صندوق جمعیت سازمان ملل، مشاوران وزرا و مسئولین معاونت زنان بوده اند. از اهداف مهم این سفر "تبادل تجربه با فنلاند به منظور یافتن مکانیزم‌هایی برای تقویت بنیان خانواده" بوده است، چنان که در مقدمه ی گزارش منتشر شده از این سفر نیز عنوان می شود که هیئت اعزامی ایران، با هدف تبادل تجربیات در حوزه ی برنامه ریزی جنسیتی و خانواده ی سالم به کشور فنلاند سفر کرده است. (ص ۵ از گزارش)

اما وضع خانواده در فنلاند چگونه است که به ما کمک خواهد کرد از فنلاندی ها در زمینه ی خانواده ی سالم الگو بگیریم؟

برای فهمیدن این مسئله لازم نیست که خود را برای تحقیق به زحمت بیندازیم، بلکه کافی است همان گزارش منتشر شده از سفر را مطالعه کنیم.

در ذیل، بخش هایی جالب از گزارش ۵۲ صفحه ای این سفر را که معاونت زنان ریاست جمهوری منتشر کرده می خوانیم:

- خانم مکیمنت، -بازرس برنامه ریزی جنسیتی دفتر نظارت، پایش و ارزیابی قوانین برابری جنسیتی- در دیدار با هیئت اعزامی از ایران می گوید: معمولا در فنلاند دختر و پسر با هم زندگی می کنند و وقتی با هم ازدواج می کنند که بخواهند بچه دار شوند! (ص ۲۹ از گزارش سفر)

- خانم تیبا مارتیکان سرپرست دفتر برابری جنسیتی ضمن ارائه ی گزارشی از فعالیت های این دفتر به هیئت اعزامی ایران می گوید: پژوهش صورت گرفته توسط آژانس حقوق اساسی در اروپا نشان می دهد که میانگین اروپا برای اعمال خشونت فیزیکی و یا جنسی از ۱۵ سالگی به زنان ۳۳ درصد بوده، اما در فنلاند ۴۷ درصد از زن ها خشونت را چه توسط شریک جنسی، چه برادر و ... تجربه کرده اند. (ص ۱۵ از گزارش سفر)

- دبیرکل انجمن ائتلاف زنان در گزارش خود چنین عنوان می کند: در مورد سلامت، مردان فنلاند اکثرا دچار افسردگی هستند! آنها کمتر به دکتر مراجعه می کنند ولی خوشبختانه آمار خودکشی در بین آنان پایین آمده است. (ص ۲۵ از گزارش)

- در قسمت وضعیت زنان فنلاند در یک نگاه نیز آمده است: زنان علی رغم پیشرفت در مناصب سیاستگزاری و قانونی، دچار بحران خانوادگی شده و نرخ طلاق افزایش پیدا کرده است. (ص ۵۰ از گزارش سفر)

- همچنین در این گزارش سایت انستیتو ملی سلامت و رفاه فنلاند، به عنوان یک سایت مرجع معرفی می شود که وقتی به آن سر می زنید در صفحه ی نخست آن با مقاله ای روبرو می شوید با این عنوان: «فنلاندیها در سال ۲۰۱۳، قریب به چهار میلیارد و ششصد میلیون یورو صرف مشروبات الکلی کرده اند»

آری فنلاندی هایی که آمار مصرف ام الخبائثشان این مقدار است و خود معترف به بحران خانواده هستند و آمار خشونت هایشان بیشتر از کشورهای دیگر اروپا است و ازدواجشان به عنوان مسئله ای حاشیه ای در کنار اصل همباشی پلید (Cohabitation) مطرح می شود، الگوی ایران اسلامی می شوند برای خانواده ی سالم و خانم مولاوردی می گوید چون فنلاند برنامه ی موفقی در زمینه ی تقویت نهاد خانواده داشته است، فعالان زن به آن سفر کرده اند!!!

البته شاید پس از نشر این یادداشت، مسئولین این فضاحت به بار آمده بگویند که برای کمک به تقویت نهاد خانواده به فنلاند رفته اند. در این مورد نیز باید به ایشان یادآور شد که سفرشان موفقیتی به دنبال نداشته است، چرا که در کمتر از یک ماه پس از خروج این هیئت از فنلاند، پارلمان این کشور ازدواج همجنسبازان را قانونی اعلام می کند و جالب آنکه اکنون بیش از نیمی از مردم این کشور، حامی قانون مزبور هستند.

اما شاید بتوان پایه ی اصلی سفر مزبور را در یک کلام خلاصه کرد: "برابری جنسیتی"

برابری جنسیتی از کلیدواژه های فمینیستی و از جمله ابزاری است که مورد استفاده ی سرمایه داران غربی قرار گرفت تا از طریق آن، زن را از خانه و خانواده جدا کرده و او را به عنوان نیروی کار ارزان قیمت و کم دردسر به کار گیرند.

مسیری که غرب در مورد برابری جنسیتی طی کرد از عوامل عمده ی فروپاشی خانواده بود، به گونه ای که اکنون بسیاری از اندیشمندان غربی، جریان های فمینیستیِ مبلّغ برابری جنسیتی را مقصر اصلی بحران خانواده در غرب می دانند.

مقام معظم رهبری نیز «برابری جنسی زن و مرد» را از جمله حرفهای کاملاً غلط غرب عنوان می کنند و می گویند: «اگر می‌خواهیم نگاه ما به مسئله ی زن، «سالم، منطقی، دقیق و راهگشا» باشد باید از افکار غربی در مسائلی نظیر اشتغال و برابری جنسی کاملاً فاصله بگیریم» (۳۰/۰۱/۱۳۹۳)

با توضیحی که بیان شد جالبتر می شود که بدانیم عمده ی جلسات برگزار شده در این سفر پیرامون برابری جنسیتی بوده است و هیئت اعزامی از ایران در این راستا حتی با آقای تومیویا – وزیر امور خارجه ی فنلاند- نیز دیدار می کنند، که این فرد بی توجه به اوضاع اسفبار زنان کشور خودش به زنان هیئت ایرانی، توصیه ای ضمنی می کند: «می خواهیم دیگران را تشویق کنیم که به برابری جنسیتی توجه کنند!»

دبیر کل انجمن ائتلاف زنان نیز ضمن جلسه ای می گوید: سازمان ما برای ارتقای حقوق بشر، برابری جنسیتی و ارتقای جایگاه زنان کار می کند و تلاش می کند که برابری جنسیتی را جریان سازی کرده و به درون ساختارهای اجتماعی و زندگی خصوصی و فضای کار وارد نماید.

همچنین مدیر بخش توسعه ی سازمان ملل متحد نیز در دیداری با زنان ایرانی می گوید: افتخار می کنیم که مسئله ی برابری جنسیتی برای ما مهم است و به آن می پردازیم!

حال با توجه به این که فمینیسم متهم ردیف اول فروپاشی خانواده در غرب است و هیئت اعزامی از ایران، ظرف ۶ روز ۸ جلسه با محتوای فمینیستی داشته اند، آیا نمی توان گفت که هیئت اعزامی یک دوره ی فشرده برای فروپاشی خانواده دیده اند؟!

تور فنلاند معاونت زنان ریاست جمهوری، آشکارا نشان داد که مسئولین این معاونت، بار دیگر در تور فریبکاری ها و خباثت های صندوق جمعیت سازمان ملل افتاده اند و این مسئله چه دلیلی می تواند داشته باشد الّا بی کفایتی مسئولین این معاونت.

ناگفته نماند که خانم مولاوردی اخیرا نیز دیداری با سفیر فنلاند داشت که احتمالا برای تشکر از میهمان نوازی فنلاند، به عنوان سمبل خانواده ی سالم بوده است.

نگارنده هنگامی که این تدبیرها را در عرصه ی بحث مهمی مانند خانواده مشاهده می کنم، ناخودآگاه کلام مولایمان سیدالشهدا در ذهنم مرور می شود که «انا لله‏ و انا الیه راجعون و علی الاسلام السلام...»
کد مطلب: 404863
دسته ها :
1393/11/13 4:46

سه تاازدره های جهنم،

که باید ازشون برحذرباشیم:

1-دره ألغی

2-دره ویل

3-دره سقر


شرح حال دره ها:


1-دره الغی:وآن برای کسانی آماده شده که نمازهای پنجگانه رادریک نمازجمع می کنند(میذارن قضاء بشه)

قال الله تعالی: یلقون غیا- مریم.59

واین دره ألغی، جاییست که جهنم هرروز ازشدت حرارت سوزانش، ناله میکند. وای به آدمی!


2-دره الویل: این دره برای کسانیست که نمازهایشان رابدون عذربه تأخیر می اندازند، واین دره مملوازعقرب ومارمی باشد.

لقوله تعالی: ویل للمصلین. ماعون.4


3-دره سقر: واین یکی برای ترک کننده نمازمیباشد. آنجایی که در قرآن می فرماید: ماسلککم فی سقر...وقال:ماادراک ماسقر...مدثر27و42

واین دره به مجرد ورود تارک نماز، استخوان ها رابه سبب شدت حرارت، ذوب می کند و تارک نمازبه دنبال فرعون وظالمان محشورخواهدشد و ازشفاعت رسول اکرم صلی الله علیه وسلم محروم خواهدشد.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        خداکنه این مطلب مارو ازآتش جهنم دورکند و سبب بشه برا محافظت کردن بیشتر از نمازامون وپایبند شدن به سروقت خوندنشون.


اگر دوست داشتید، این پیام زیبا رو منتشرکنید.

  .                       .

(_)                    (_)

|~|    ~^~        |~|

|~|_(__*__)__  |_ |

|_|_[]_[]_[] __  _|_ |


*خدایا؛ کمکم کن تا هرگز در نمازام کم نذارم.

ﺑﺮﻧﺞ ﻫﻨﺪی

ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ فرانسوی

ﺩﺭ ﻟﺒﺎﺱ ﺗﺮﮐﯿﻪ ﺍﯼ

ﻭ ﺭﻓﺘﺎﺭى ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ

ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﺍﺳﺮﺍﯾﯿﻠﯽ

ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮﺯﯾﻠﯽ

ﻭ ﺩﺳﺮ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎیى

ﻭ ﺑﺮ ﺳﻔﺮﻩ چینی

کنار مبل لهستانی

و تلویزیون کره ای

با طعم بی بی سی ﻣی ﺧﻮﺭن...

ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩن ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻣﯿکنن!!


وصحبت های رهبر را  در مورد وحدت میان مسلمانان و اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی اسلامی ایرانی روی زمین میگذارند.


وای برما...


چه زیبا گفت مولا علی:

هرکس زمان یاری رهبرش خواب باشد با لگد دشمنش بیدار می شود

1393/11/10 10:18
X