معرفی وبلاگ
امام خامنه ای زن را از دید اسلام، بزرگ خانه و گل و ریحانه خانواده خواندند و با اشاره به بحران زن در جوامع غربی، افزودند: در نظام اسلامی، كارهای فراوان برای احیای جایگاه حقیقی زن انجام شده اما هنوز مشكلات زیادی بخصوص در عرصه رفتار با زن در خانواده، وجود دارد كه باید با ایجاد پشتوانه های قانونی و اجرایی آنها را حل كرد. ایشان تأكید كردند: محیط خانواده برای زن باید محیطی امن، با عزت و آرامش بخش باشد تا زن بتواند وظیفه اصلی خود را كه حفظ خانواده است به بهترین وجه انجام دهد. خواهرم حجابت برادرم نگاهت
صفحه ها
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 778374
تعداد نوشته ها : 1099
تعداد نظرات : 19
سوره قرآن 
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان
 

روزگاری یک کشاورز در روستایی زندگی می کرد که باید پول زیادی را که از یک پیرمرد قرض گرفته بود، پس می داد.
کشاورز دختر زیبایی داشت که خیلی ها آرزوی ازدواج با او را داشتند.
وقتی پیرمرد طمعکار متوجه شد کشاورز نمی تواند پول او را پس بدهد، پیشهاد یک معامله کرد و گفت اگر با دختر کشاورز ازدواج کند بدهی او را می بخشد، و دخترش از شنیدن این حرف به وحشت افتاد و پیرمرد کلاه بردار برای اینکه حسن نیت خود را نشان بدهد گفت : اصلا یک کاری می کنیم، من یک سنگریزه سفید و یک سنگریزه سیاه در کیسه ای خالی می اندازم، دختر تو باید با چشمان بسته یکی از این دو را بیرون بیاورد. اگر سنگریزه سیاه را بیرون آورد باید همسر من بشود و بدهی بخشیده می شود و اگر سنگریزه سفید را بیرون آورد لازم نیست که با من ازدواج کند و بدهی نیز بخشیده می شود، اما اگر او حاضر به انجام این کار نشود باید پدر به زندان برود...
این گفت و گو در جلوی خانه کشاورز انجام شد و زمین آنجا پر از سنگریزه بود. در همین حین پیرمرد خم شد و دو سنگریزه برداشت.
دختر که چشمان تیزبینی داشت متوجه شد او دو سنگریزه سیاه از زمین برداشت و داخل کیسه انداخت. ولی چیزی نگف
سپس پیرمرد از دخترک خواست که یکی از آنها را از کیسه بیرون بیاورد.
اگر خوب موقعیت را تجزیه و تحلیل کنید می بینید که سه امکان وجود دارد:
دختر جوان باید آن پیشنهاد را رد کند.
هر دو سنگریزه را در بیاورد و نشان دهد که پیرمرد تقلب کرده است.
یکی از آن سنگریزه های سیاه را بیرون بیاورد و با پیرمرد ازدواج کند تا پدرش به زندان نیفتد.

لحظه ای به این شرایط فکر کنید. هدف این حکایت ارزیابی تفاوت بین تفکر منطقی و تفکری است که اصطلاحا جانبی نامیده می شود. معضل این دختر جوان را نمی توان با تفکر منطقی حل کرد...

به نتایج هر یک از این سه گزینه فکر کنید، اگر شما بودید چه کار می کردید ؟!

و این کاری است که آن دختر زیرک انجام داد :

دست خود را به داخل کیسه برد و یکی از آن دو سنگریزه را برداشت و به سرعت و با ناشی بازی، بدون اینکه سنگریزه دیده بشود، وانمود کرد که از دستش لغزیده و به زمین افتاده. پیدا کردن آن سنگریزه در بین انبوه سنگریزه های دیگر غیر ممکن بود !!!

در همین لحظه دخترک گفت : آه چقدر من دست و پا چلفتی هستم ! اما مهم نیست. اگر سنگریزه ای را که داخل کیسه است دربیاوریم معلوم می شود سنگریزه ای که از دست من افتاد چه رنگی بوده است.
و چون سنگریزه ای که در کیسه بود سیاه بود، پس باید طبق قرار، آن سنگریزه سفید باشد. آن پیرمرد هم نتوانست به حیله گری خود اعتراف کند و شرطی را که گذاشته بود به اجبار پذیرفت و دختر نیز تظاهر کرد که از این نتیجه حیرت کرده است. نتیجه ای که 100 درصد به نفع آنها بود.

همیشه یک راه حل برای مشکلات پیچیده وجود دارد.
این حقیقت دارد که ما همیشه از زاویه خوب به مسایل نگاه نمی کنیم.
هفته شما می تواند سرشار از افکار و ایده های مثبت و تصمیم های عاقلانه باشد

دسته ها :
1393/8/24 13:19
 

هیزم شکن صبح از خواب بیدار شد و دید تبرش ناپدید شده.
شک کرد که همسایه اش آن را دزدیده باشد برای همین تمام روز او را زیر نظر گرفت.
متوجه شد همسایه اش در دزدی مهارت دارد مثل یک دزد راه می رود مثل دزدی که می خواهد چیزی را پنهان کند پچ پچ می کند.
آن قدر از شکش مطمئن شد که تصمیم گرفت به خانه برگردد لباسش را عوض کند و نزد قاضی برود. اما همین که وارد خانه شد تبرش را پیدا کرد.زنش آن را جابه جا کرده بود.
مرد از خانه بیرون رفت و دوباره همسایه را زیر نظر گرفت و دریافت که او مثل یک آدم شریف راه می رود حرف می زند و رفتار می کند.

دسته ها :
1393/8/24 13:4

پس از شهادت امام حسین (علیه السلام) چهار تن از یارانش در کربلا به شهادت رسیدند که عبارت بودنداز:

1. سوید بن ابوالمطاع : وی در اثر جراحات زیاد از هوش رفت و با سرو صداو داد و فریاد کسانی که کشته شدن امام را مژده می دادند و داد و فغان خاندان حسین  (علیه السلام) به هوش آمد و با خنجری که با خویش پنهان ساخته بود ، با دشمن به نبرد پرداخت و بعد از شهادت امام به درجه رفیع شهادت رسید . 

2. سعد بن حرث و برادرش ابوالحتوف : این دو تن ابتدا از مخالفان امام بودند ولی آن گاه که امام به شهادت رسید و ضجه و ناله کودکان و زنان آن حضرت بلند شد و این دو برادر ، عنان مرکب خویش را به سوی قاتلان حسین برگردانده و با شمشیر به جان آنان افتادند تا اینکه بعد از امام ، به فیض شهادت نایل گشتند . 

3. محمد بن ابو سعید بن عقیل : آن گاه که امام به شهادت رسید و صدای ناله و فغان زنان و کودکان بلند شد ، محمد وحشت زده خیمه بیرون دوید و عمود خیمه را در دست گرفته . این سو و آن سو می نگریست ؛ در این هنگام فردی به نام < لقیط > یا <هانی> ،  وی را به شهادت رساند .

دسته ها :
1393/8/16 3:47
 

سوره كوثر مكي است و سه آيه دارد

ترجمه آيات

 

به نام خداوند بخشايشگر و مهربان

محققاً ما به تو خير كثير (فاطمه (عليهاالسلام‏)) داديم (1).

پس به شكرانه‏اش براي پروردگارت نماز بخوان و قرباني كن (2).

و بدان كه محققا شماتت‏گوي و دشمن تو ابتر و بلا عقب است (3).

 

تفسير آيات

 

در اين سوره منتي بر رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) نهاده به اينكه به آن جناب كوثر داده، و اين بدان منظور است كه آن جناب را دلخوش سازد و بفهماند كه آن كس كه به وي زخم زبان مي‏زند كه اولاد ذكور ندارد و اجاق كور است، خودش اجاق كور است، و اين سوره كوتاه‏ترين سوره قرآن است، و روايات در اينكه آيا اين سوره در مكه نازل شده و يا در مدينه مختلف است، و ظاهرش اين است كه در مكه نازل شده باشد.

و بعضي از مفسرين به منظور جمع بين دو دسته روايات گفته‏اند: ممكن است دو نوبت نازل شده باشد يكي در مكه و بار ديگر در مدينه.

انا اعطيناك الكوثر در مجمع البيان مي‏گويد: كلمه كوثر بر وزن فوعل به معناي چيزي است كه شانش آن است كه كثير باشد، و كوثر به معناي خير كثير است.

ولي مفسرين در تفسير كوثر و اينكه كوثر چيست اختلافي عجيب كرده‏اند: بعضي گفته‏اند: خير كثير است.

و بعضي معاني ديگري كرده‏اند كه فهرست‏وار از نظر خواننده مي‏گذرد:

1 - نهري است در بهشت.

2 - حوض خاص رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) در بهشت و يا در محشر است.

3 - اولاد رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) است.

4 - اصحاب و پيروان آن جناب تا روز قيامت است.

5 - علماي امت او است.

6 - قرآن و فضائل بسيار آن.

7 - مقام نبوت است.

8 - تيسير قرآن و تخفيف شرايع و احكام است.

9 - اسلام است.

10 - توحيد است.

11 - علم و حكمت است.

12 - فضائل رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) است.

13 - مقام محمود است.

14 - نور قلب شريف رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) است.

و از اين قبيل اقوالي ديگر كه به طوري كه از بعضي از مفسرين نقل شده بالغ بر بيست و شش قول است.

صاحبان دو قول اول استدلال كرده‏اند به بعضي روايات، و اما باقي اقوال هيچ دليلي ندارند به جز تحكم و بي دليل حرف زدن، و به هر حال اينكه در آخر سوره فرمود: ان شانئك هو الابتر با در نظر گرفتن اينكه كلمه ابتر در ظاهر به معناي اجاق كور است، و نيز با در نظر گرفتن اينكه جمله مذكور از باب قصر قلب است، چنين به دست مي‏آيد كه منظور از كوثر، تنها و تنها كثرت ذريه‏اي است كه خداي تعالي به آن جناب ارزاني داشته، (و بركتي است كه در نسل آن جناب قرار داده)، و يا مراد هم خير كثير است و هم كثرت ذريه، چيزي كه ...

برويد به ادامه ي مطلب...

حضرت علامه طباطبايي رحمة الله عليه

به نقل از نرم افزار قرآني سليم

 

 


چيزي كه هست كثرت ذريه يكي از مصاديق خير كثير است، و اگر مراد مساله ذريه به استقلال و يا به طور ضمني نبود، آوردن كلمه ان در جمله ان شانئك هو الابتر فايده‏اي نداشت، زيرا كلمه ان علاوه بر تحقيق، تعليل را هم مي‏رساند و معنا ندارد بفرمايد ما به تو حوض داديم، چون كه بدگوي تو اجاق كور است و يا بي خبر است.و روايات هم بسيار زياد رسيده كه سوره مورد بحث در پاسخ كسي نازل شده كه رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) را به اجاق كوري زخم زبان زد و اين زخم زبان هنگامي بود كه قاسم و عبدالله دو فرزندان رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) از دنيا رفتند، پس با اين بيان روشن شد كه سخن آن مفسر كه گفته: منظور صاحب اين زخم زبان از كلمه ابتر بريدگي از مردم يا انقطاع از خير بوده و خداي تعالي در رد گفتارش فرموده او خودش منقطع از هر چيز است سخن بي وجهي است.

و چون جمله انا اعطيناك ... در مقام منت نهادن بود، با سياق متكلم مع الغير (ما) آمد كه بر عظمت دلالت مي‏كند، و چون منظور از آن خوشدل ساختن رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) بود مطلب را با واژه اعطاء كه ظاهر در تمليك است بيان داشت و فرمود: ما به تو كوثر عطا كرديم.

و اين جمله از اين دلالت خالي نيست كه فرزندان فاطمه (عليهاالسلام‏) ذريه رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) هستند، و اين خود يكي از خبرهاي غيبي قرآن كريم است، چون همانطور كه مي‏بينيم خداي تعالي بعد از درگذشت آن حضرت بركتي در نسل آن جناب قرار داد، به طوري كه در همه عالم هيچ نسلي معادل آن ديده نمي‏شود، آن هم با آن همه بلاها كه بر سر ذريه آن جناب آوردند و گروه گروه از ايشان را كشتند.

فصل لربك و انحر از ظاهر سياق و ظاهر اينكه حرف فاء بر سر اين جمله در آمده، استفاده مي‏شود كه امر به نماز و نحر شتر، كه متفرع بر جمله انا اعطيناك الكوثر شده، از باب شكر نعمت است، و چنين معنا مي‏دهد، حال كه ما بر تو منت نهاديم و خير كثيرت داديم اين نعمت بزرگ را با نماز و نحر شكرگزاري كن.

و مراد از نحر بنا بر رواياتي كه از طرق شيعه و سني از رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) و از علي (عليه‏السلام‏) رسيده، و نيز رواياتي كه شيعه از امام صادق و ساير ائمه اهل بيت (عليهم‏السلام‏) روايت كرده، دست بلند كردن به طرف گردن در هنگام تكبير گفتن براي نماز است.

ولي بعضي گفته‏اند: معنايش اين است كه نماز عيد قربان بخوان، و شتر هم قرباني كن، (چون كلمه نحر به معناي سر بريدن شتر به آن نحو خاص است، همچنان كه كلمه ذبح به معناي سر بريدن ساير حيوانات است).

بعضي ديگر گفته‏اند: معنايش اين است كه براي پروردگارت نماز بخوان، و وقتي سر از ركوع بر مي‏داري به طور كامل بايست.

بعضي ديگر معاني ديگري هم ذكر كرده‏اند.

ان شانئك هو الابتر كلمه: شاني‏ء به معناي دشمن خشمگين، و كلمه أبتر به معناي اجاق كور است، و اين كسي كه چنين زخم زباني به آن جناب زده بود عاصي بن وائل بوده.

بعضي گفته‏اند: مراد از ابتر منقطع از خير، و يا منقطع از قوم خويش است، كه خواننده توجه فرمود اين قول با روايات شان نزول نمي‏سازد.

 

بحث روايتي

در الدر المنثور است كه بخاري ابن جرير و حاكم از طريق ابي بشر از سعيد بن جبير از ابن عباس روايت كرده‏اند كه گفت: كوثر آن خيري است كه خداي تعالي به رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) داد.

ابو بشر مي‏گويد: به سعيد بن جبير گفتم جمعي از مردم معتقدند كه كوثر نام نهري در بهشت است.

سعيد گفت نهري هم كه در بهشت است يكي از خيرهايي است كه خداي تعالي به آن جناب ارزاني داشته.

و در همان كتاب آمده كه ابن ابي حاتم، حاكم، ابن مردويه، و بيهقي در كتاب سنن خود، از علي بن ابي طالب روايت كرده‏اند كه فرموده وقتي اين سوره بر رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) نازل شد، از جبرئيل پرسيد: اين نحيرة كه خداي عز و جل مرا بدان مامور فرموده چيست؟ گفت: منظور نحيرة نيست، بلكه خداي تعالي مامورت كرده وقتي مي‏خواهي احرام نماز ببندي دستهايت را بلند كني، هم در تكبيرة الاحرام و هم در هنگام ركوع رفتن و هم در موقع سر از ركوع برداشتن، كه اين نماز ما و نماز فرشتگاني است كه در هفت آسمان هستند، و براي هر چيزي زينتي است، و زينت نماز دست بلند كردن در هر تكبير است. و رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) فرمود: دست بلند كردن يكي از مظاهر استكانت و التماس است كه خداي تعالي (در مذمت كفار) فرموده: فما استكانوا لربهم و ما يتضرعون - براي پروردگار خود نه استكانت دارند و نه تضرع و زاري.

مؤلف: اين روايت را صاحب مجمع البيان از مقاتل از اصبغ بن نباته از آن جناب نقل كرده، سپس گفته ثعلبي و واحدي اين روايت را در تفسيرهاي خود آورده‏اند.

و نيز گفته همه عترت طاهره از آن جناب نقل كرده‏اند، كه معناي نحر بلند نمودن دو دست تا محاذي گودي زير گلو در هنگام نماز است.

و نيز در الدر المنثور است كه ابن جرير از ابي جعفر روايت كرده كه در ذيل آيه فصل لربك گفته است: يعني نماز بخوان، و در معناي كلمه و انحر گفته: يعني دستها را در آغاز نماز و هنگام گفتن تكبير افتتاح، بلند كن.

و نيز در همان كتاب است كه ابن مردويه از ابن عباس روايت كرده كه در تفسير آيه فصل لربك و انحر گفته: خداي تعالي به رسول گراميش وحي فرستاد كه وقتي تكبير اول نماز را مي‏گويي دستها را تا برابر نحرت - گودي زير گلويت - بلند كن، اين است معناي نحر.

و در مجمع البيان در ذيل آيه از عمر بن يزيد روايت كرده كه گفت: من از امام صادق (عليه‏السلام‏) شنيدم كه در تفسير آيه فصل لربك و انحر مي‏فرمود: اين نحر عبارت است از بلند كردن دستهايت تا برابر صورت.

مؤلف: آنگاه مي‏گويد: عبد الله بن سنان هم مثل اين حديث را از آن جناب نقل كرده، و نيز قريب به آن را جميل از آن جناب روايت كرده است.

و در الدر المنثور است كه ابن سعد و ابن عساكر از طريق كلبي از ابي صالح از ابن عباس روايت كرده‏اند كه گفت: بزرگترين فرزند رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) قاسم، سپس زينب، و آنگاه عبد الله، و پس از او ام كلثوم، و آنگاه فاطمه و در آخر رقيه بود، قاسم از دنيا رفت و اولين كس از فرزندان آن جناب بود كه در مكه از دنيا رفت، و بعد از او عبد الله از دنيا رفت، و عاصي بن وائل سهمي گفت: نسل او قطع شد، پس او أبتر و بي عقب است، درپاسخش خداي تعالي اين آيه را فرستاد كه خود عاصي بن وائل ابتر و بدون عقب است.

و در همان كتاب است كه زبير بن بكار و ابن عساكر، از جعفر بن محمد از پدرش روايت كرده‏اند كه فرمود: قاسم پسر رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) در مكه از دنيا رفت و بعد از دفن جنازه آن جناب رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) به عاصي بن وائل و پسرش عمرو برخورد، عاصي وقتي رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) را از دور ديد گفت: الآن زخم زباني به او مي‏زنم، همين كه آن جناب نزديك شد، گفت: چه خوب شد كه اجاقش كور شد، در پاسخ او اين آيه نازل شد: ان شانئك هو الابتر.

و نيز در همان كتاب است كه ابن ابي حاتم از سدي روايت كرده كه گفت: قريش را رسم چنين بود كه وقتي فرزند ذكور كسي مي‏مرد مي‏گفتند: بتر فلان، و چون فرزند رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) از دنيا رفت عاصي بن وائل گفت بتر يعني فرزند ذكورش مرد، و اين فرد (رسول خدا (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) از همه بيشتر بتر شد، (چون هيچ فرزند ذكور برايش نماند).

مؤلف: و در بعضي از تواريخ آمده كه شماتت كننده وليد بن مغيره بوده.

و در بعضي ديگر آمده كه ابوجهل بوده. و در بعضي ديگر آمده كه عقبة بن ابي معيط بوده.

و در بعضي آمده كه كعب بن اشرف بوده، ولي معتبر همان است كه مي‏گفت عاصي بن وائل بوده است.

مؤيد آن، روايتي است كه مرحوم طبرسي آن را در احتجاج از حسن بن علي (عليهماالسلام‏) نقل كرده كه آن جناب در حديثي كه روي سخنش در آن با عمرو بن العاصي است، فرموده: و تو در بستري مشترك متولد شدي (يعني مادرت هم با عاصي بن وائل هم بستر مي‏شده و هم با ديگران)، و وقتي متولد شدي عده‏اي از رجال قريش بر سر تو نزاع كردند، ابو سفيان بن حرب گفت اين پسر از نطفه من است.

وليد بن مغيره گفت: از من است.

عثمان بن حارث و نضر بن حارث بن كلده، و عاصي بن وائل هر يك ادعا كردند كه از من است، تا آنكه از ميان همه آنان لئيم‏تر و بي حسب و نسب‏تر و خبيث‏تر و ستمكارتر و زناكارترشان عاصي بن وائل زورش بر سايرين چربيد و تو را به خود ملحق ساخت.

و نيز اين تو بودي كه براي بر شمردن افتخاراتت به خطبه ايستادي، و گفتي اين منم.

كه محمد را زخم زبان مي‏زنم، و عاصي بن وائل گفت: محمد مردي أبتر است، يعني اولاد ذكوري ندارد، اگر از دنيا برود نامش از صفحه روزگار محو مي‏شود، و خداي تعالي در پاسخش فرمود: ان شانئك هو الابتر - تا آخر حديث.

و در تفسير قمي در ذيل آيه انا اعطيناك الكوثر آمده كه كوثر نهري است در بهشت، كه خدا آن را به محمد (صلي‏الله‏عليه‏وآله‏وسلّم‏) داده، تا عوض از پسرش ابراهيم باشد.

مؤلف: اين روايت علاوه بر اينكه مرسل است، يعني سندش ذكر نشده، و علاوه بر اينكه مضمر است، يعني تنها در آن آمده كه: فرمود و روشن نكرده كه كدام يك از ائمه فرموده، با ساير روايات معارض است، و تفسير كوثر به نهري در بهشت منافات ندارد كه كوثر به معناي خير كثير باشد، چون همانطور كه در خبر ابن جبير گذشت نهر بهشتي هم مصداقي از خير كثير است.

التماس دعا

دسته ها :
1393/8/6 22:37
پشت پرده سناریوی اسید پاشی در اصفهان چیست؟

فقط چند سوال رو باید مطرح کرد . . .

1. چرا همزمان با اینکه طرح حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر در دستور کار مجلس قرار گرفت این موضوع اسید پاشی در اصفهان شروع شده و در حال جریان سازی است؟
در رسانه های ضد انقلاب انگیزه اسید پاشان را مبارزه با بدحجابی مطرح کرده اند.

2. معمولا ضد انقلاب در اینگونه موارد پای سپاه و بسیج رو وسط می کشند، اما در این موضوع فشار به مجلس را بیشتر در دستور کار قرار داده اند(کافی است به برخی صفحات معلوم الحال ضد انقلاب و برخی سایتهای اصلاحاتی همچون پویش سری بزنید)

در نهایت ، آیا بین تصویب طرح حمایت از ناهیان از منکر در مجلس و موضوع اسید پاشی رابطه ای وجود دارد؟!

دسته ها :
1393/8/5 14:55
مرحبا قهرمان مقام معظم رهبری: من سجده‌ی شکر به جا آوردم که شما با چادر روی سکو رفتید. مسئولین فدراسیون جودو: این کار شما، برای ما خیلی بد شده است! خانم سمیه حیدری، اولین بانوی مدال آور در رقابت های جهانی در رشته‌ی جودو: موقع اهدای جوایز مسابقات آسیایی کره جنوبی، مسؤولان تشریفات کره جنوبی به من گفتند گرمکن بپوش و روی سکو برو. من همانجا گفتم چادرم را بیاورید؛ من با چادر روی سکو می روم. گفتند نه باید گرمکن بپوشید که من گفتم اصلا برای من مهم نیست روی سکو بروم یا نروم؛ مهم این است که با چادر روی سکو بروم. ۲۰ دقیقه ای طول کشید و در نهایت چون همه منتظر بودند و نگران که چه اتفاقی افتاده، گفتند که هر چی می خواهد به او بدهید که سریع برود روی سکو. البته در نهایت چادرم را آوردند و من با چادر رفتم روی سکو. وقتی از سکو پایین آمدم و رفتیم هتل، متوجه شدم در هتل جلسه ای تشکیل شده و آقای افشار زاده دبیر کمیته ملی المپیک به مسؤولین فدراسیون جودو اعتراض کردند که چرا فلانی با چادر روی سکو رفته است! مگر با چادر مسابقه داده! برای جمهوری اسلامی خیلی بد شده است! این کار به ضرر ما شده است! بعد در اتاق را زدند و گفتند که این کار شما، برای ما خیلی بد شده است و فدراسیون جودو را زیر سؤال بردید! چرا این کار را کردید؟ من آن موقع خیلی ناراحت شدم و فقط به حضرت زینب(سلام الله علیها) گفتم من فقط به خاطر خودت و به عشق خودت با چادر رفتم روی سکو. چیزی که آن لحظه در ذهنم آمد همین بود. بعد از آن قرار شد در مراسم اختتامیه شرکت کنم که به من گفتند اگر قرار است با چادر بیایی اصلا شرکت نکن! بعد از این اتفاق و قبل از برگشت خیلی ناراحت بودم و استرس داشتم. به گونه ای با من برخورد کرده بودند که من فکر می کردم خیلی اشتباه کردم. اما وقتی به ایران برگشتم، پدرم بابت این کار خیلی تشویقم کرد و من آن لحظه بود که خیالم یک مقدار راحت شد. تا اینکه از دفتر حضرت آقا با من تماس گرفتند و پیغام ایشان را به من رساندند و من این قدر هیجان زده شدم که از خوشحالی زیر سِرُم رفتم. اصلا باورم نمی شد. بعد از آن به دیدار آقا رفتم و ایشان گفتند: خیلی کار خوبی کردید که با چادر روی سکو رفتید. باعث افتخار مملکت ایران هستید. من سجده شکر به جا آوردم که شما با چادر روی سکو رفتید. چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم یادگاری است که از حضرت مادر دارم تیرها بر دل دشمن زده با هر تارش من محال است که آن را ز سرم بردارم
دسته ها :
1393/7/17 21:48
به مناسبت روز قدس برآن شدیم  با توجه به اتفاقات غزه یه نمایشگاه کوچیک  دو نفره از کاریکاتور های افراد معروف در راهپیمایی روز قدس در مصلی  نماز جمعه برگزار کنیم حالا چند تا از عکسهای نمایشگاه سحر های خونین غزه تو وبلاگم گذاشتم ...
دسته ها :
1393/5/5 4:6

 آخرین عکس حسن آمریکایی ...

شهید حسن فتاحی معروف به حسن آمریکایی ، به حسن سر طلا ، بیسیم چی گردان غواص لشکر 14 امام حسین ...
در منطقه نهر خین عملیات کربلای چهار به شهادت رسید ...
این اخرین عکس حسن قبل از شهادت است ...

دسته ها :
1393/4/19 23:30

به کدامین گناه کشته شدی !!!!!؟

دسته ها :
1393/4/19 23:22
در جمع فرماندهان بسیج و خانواده تشریح و تبین طرح دجال واره توسط فرمانده سپاه قدس فرمانده سپاه شهرقدس در جمع خانواده فرماندهان بسیج طرح دجال واره را تشریح و تبیین نمود. فرمانده سپاه شهرقدس در مراسم طرح مودت که با حضور فرماندهان بسیج و خانواده ها همراه بود به تشریح و تبین طرح دجال واره پرداخت. مجید امیرعبدالهیان فرمانده سپاه شهرقدس در این مراسم بعنوان سخنران، اقدامات شهرستان و بخصوص سپاه را در جهت مبارزه با ماهواره مطرح و از طرح های آینده سپاه برای مبارزه با ماهواره خبرداد. وی ضمن اعلام همکاری بسیج با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی از اقدامات مثبت این طرح خبرداد و این طرح را برای حاضرین تشریح کرد.
دسته ها :
1393/4/19 22:53
سلام مادر! از سازمان آمار مزاحم میشم، تعداد خانواده ی شما چند نفره؟ پیرزن سرش رو انداخت پایین و گفت: میشه آمار گیری از خانه ی ما باشه برای فردا؟ چرا مادر؟ ...پیرزن مکث کوتاهی کرد و گفت: آخه الان دقیق نمی دونم ! شاید فردا از پسرم خبری بشه روح همه شهیدان قرین رحمت ...... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دسته ها :
1393/4/3 23:47
X